spot_img
spot_img
spot_img

Hunter Biden riscă ani grei închisoare: consuma cocaină „la fiecare 20 de minute”

Articole similare

Fosta iubită a lui Hunter Biden a declarat în fața juriului că acesta abuza de cocaină „la fiecare 20 de minute sau cam așa ceva” când s-au cunoscut.

Fiul președintelui american este judecat în Wilmington, Delaware, pentru acuzații legate de deținerea unei arme de foc în timp ce ar fi consumat narcotice, notează BBC.

Zoe Kestan, care l-a întâlnit pe Hunter Biden, în vârstă de 54 de ani, în timpul unui „dans privat” la un „club pentru domni” din New York, a declarat în fața instanței că acesta retrăgea deseori bani pentru tranzacții cu droguri.

Acesta este primul proces penal pentru fiul unui președinte american în exercițiu.

El este acuzat că a mințit cu bună știință în documentele federale atunci când a declarat că nu era consumator de droguri pentru a cumpăra un revolver și muniție de la un magazin de arme din Wilmington la 12 octombrie 2018, precum și că a deținut ilegal arma timp de 11 zile.

Hunter Biden ar putea fi condamnat la 25 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat de toate cele trei capete de acuzare federale în acest caz.

El a pledat nevinovat, iar echipa sa juridică susține că se afla în recuperare în momentul în care a cumpărat arma.

Acuzarea încearcă să dovedească faptul că Hunter Biden, care a scris un memoriu despre dependența sa de droguri, abuza de cocaină în momentul în care a cumpărat arma.

Avocații dau vina pe vânzător

În timpul declarațiilor de deschidere de la începutul acestei săptămâni, avocatul lui Biden, Abbe Lowell, le-a spus juraților că revolverul a fost o achiziție impulsivă care a rezultat din tacticile unui vânzător insistent – Cleveland.

În mărturia sa, Cleveland și-a recunoscut reputația de „vânător de balene”, cunoscut pentru că era capabil să vândă tot ce avea, în principal arme scumpe și de înaltă calitate.

Cu toate acestea, el a negat că a încercat vreodată să vândă mai mult lui Biden, despre care a afirmat că a intrat în magazin și a adus în discuție cumpărarea unei arme, mai exact a unui revolver.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole