spot_img
spot_img
spot_img

Bertis crește miza: introduce primele produse fără E-uri

„Nea Pista” are și un chip: un secui simpatic, din lemn, cu mustață.

Articole similare

Producătorul de carne și mezeluri Bertis introduce pe piață primele cinci preparate fără E-uri, sub brand-ul „Nea Pista”. O decizie ce vine atât în urma interesului crescut al clienților, preocupați de alimente mai sănătoase, cât și ca trend de business, în contextul în care mai mulți producători români, mai mari sau mici, și-au inclus deja în lista de produse astfel de delicatese.

Carnea și produsele din carne „fără aditivi” nu conțin substanțe artificiale precum conservanți, coloranți sau potențiatori de aromă. Acestea sunt fabricate exclusiv din ingrediente naturale și reprezintă o alegere mai sănătoasă, reducând riscul de reacții alergice și alte probleme de sănătate, oferind în același timp o experiență aparte, prin gustul și calitatea lor naturală.

Acest lucru conferă produselor noastre un gust autentic și tradițional, evocând amintiri din copilărie pentru mulți dintre consumatori”, au precizat cei de la Bertis pentru covasna45.ro.

„Nea Pista” are și un chip: un secui simpatic, din lemn, cu mustață, îmbrăcat în haine tradiționale.

Gama actuală de produse „Nea Pista” include:

  • Parizer de porc
  • Cotlet afumat
  • Crenvurști de porc
  • Piept de porc afumat
  • Ceafă afumată.

Această listă este în continuă extindere, iar în curând vor fi disponibile și produse din carne de cerb și mangalița, precizează Bertis.

Față de produsele consacrate Bertis, care sunt de asemenea de înaltă calitate, ne dorim să oferim o alternativă și pentru cei care caută o opțiune mai naturală și fără aditivi”, ne-a mai transmis producătorul.

Tibor Berszany, fondatorul și directorul general al grupului de firme Bertis

Gama „Nea Pista” e prezentă deja în peste 900 de magazine partenere Bertis.

De ce se folosesc E-urile?

E bine de știut că nu toate E-urile din alimente sunt periculoase pentru organismul nostru.  În general, ele se adaugă pentru a păstra prospețimea produsului cât mai mult timp, pentru a adăuga gust, o anumită aromă sau pentru a prelungi termenul de valabilitate. US Food and Drug Administration a publicat o bază de date cu peste 3.000 de aditivi alimentari, printre care sunt și sarea sau zahărul.

Specialiștii spun că nu e periculos consumul în cantități mici de alimente procesate si implicit de aditivi. Dar, pentru a evita riscul apariției unor afecțiuni ca obezitatea, hipertensiunea arterială sau bolile gastrice, se recomandă o dietă echilibrată, ce constă în produse naturale într-o proporție mai ridicată și produse procesate în cantități mai mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole