spot_img
spot_img
spot_img

Diseară, de la 20.30: Rapid și Sepsi caută prima victorie în playoff

Rapid a căzut pe locul 4, cu 28 de puncte.

Articole similare

Etapa a 4-a din playoff, în Liga 1, se încheie în această seară cu meciul dintre Rapid și Sepsi.

Antrenorul principal al Sepsi OSK, Bernd Storck, se așteaptă la un meci dificil împotriva FC Rapid, dar crede că echipa este pregătită.

El s-a arătat mulţumit de jocul și prestația echipei la ultimul meci de pe teren propriu, spunând că trebuie să continuăm în același stil și să arătăm un joc la fel de bun și împotriva Rapidului.

„Am avut timp să pregătim acest meci, jucătorii sunt motivați și echipa va face tot posibilul ca să câştigăm jocul”, a mai spus Bernd Storck.

Rapid trebuie să termine pe podium, altfel soarta lui Cristiano Bergodi pe banca giuleșteană va fi pecetluită, după cum reiese din analiza gsp.ro. Italianul este tot mai contestat, doar o victorie în încleștarea de luni seara având darul de a atenua din criticile.

Rapid a căzut pe locul 4, cu 28 de puncte, la trei puncte de podium înainte de etapa a 4-a din play-off. În 15 aprilie, în Giulești vine Sepsi, „lanterna roșie” din Top 6, cu 24 de puncte.

Giuleștenii sunt unica formație care încă nu a acumulat niciun punct în sezonul de play-off. Rapidul revine în fața propriilor fani după ce în etapa anterioară a pierdut clar în Giulești cu 1-4 contra celor de la CFR Cluj.

Sepsi vine în capitală după două egaluri consecutive, ambele înregistrate acasă, cu scor identic, 1-1, cu CFR Cluj, respectiv Farul. Elevii lui Bernd Storck nu au pierdut decât o dată în ultimele șapte runde (1-2 la FCSB, în 17 martie).

Foto: Sepsi OSK

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole