Acasă Sport FCSB așteaptă nota de plată de la Sfântu Gheorghe

FCSB așteaptă nota de plată de la Sfântu Gheorghe

Fanii echipei roș-albastre au distrus toaletele de pe Sepsi Arena.

0

Fanii celor de la FCSB care s-au deplasat la Sfântu Gheorghe au provocat daune serioase toaletelor de pe Sepsi Arena. Managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a anunțat că toate costurile de reparație vor fi suportate de clubul pe care îl reprezintă.

Nemulțumiți de faptul că nu au putut intra toți pe stadion, ultrașii roș-albaștrilor s-au răzbunat pe toaletele stadionului. În imaginile care au devenit virale s-au putut observa că cum ușile sau uscătoarele de mâini au fost rupte.

Managerul general al FCSB le-a cerut scuze rivalilor de la Sepsi.

Imaginile au fost văzute și de Mihai Stoica. El a declarat că toate costurile de reparație vor fi suportate de clubul pe care îl reprezintă.

„Îmi prezint scuzele în numele celor care au devastat acolo, care au vandalizat toaletele stadionului. Vom lua legătura cu cei de la Sepsi să ne spună cum putem repara noi daunele provocate. Nu mă aşteptam, pentru că am fost bine primiţi acolo. Probabil că suporterii noştri, ultraşii noştri, au fost deranjaţi că au rămas mulţi în afara stadionului, dar n-a fost o problemă pe care Sepsi o putea rezolva. Era vorba despre forţele de ordine şi responsabilul n-a putut semna aşa ceva, că Doamne fereşte se întâmpla ceva şi am înţeles. Problema n-a fost la Sepsi şi nici la observator. Vom suporta costurile de reparaţie, aşa e normal”, a declarat Mihai Stoica.

În continuare, managerul general al celor de la FCSB a ținut să laude conducerea clubului Sepsi OSK Sf. Gheorghe pentru primirea caldă pe care le-o face de fiecare dată.

„Oamenii (n.r. – cei de la Sepsi) s-au comportat admirabil de câte ori mai fost acolo şi mă bucur că suporterii noştri au lăsat scandările, gluma sinistră cu afară din ţară. Oamenii (n.r. – cei de la Sepsi) sunt români şi s-au comportat exact ca nişte români, foarte bine cu noi”, a mai adăugat Mihai Stoica.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version