spot_img
spot_img
spot_img

FCU Craiova 1948 – Sepsi OSK, astăzi, de la ora 17:30

Liviu Ciobotariu: „Avem nevoie de puncte!”

Articole similare

FCU Craiova 1948 și Sepsi OSK se vor înfrunta astăzi de la ora 17:30 pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Sepsi OSK se află pe locul opt în campionat, cu 20 de puncte. Are cinci victorii, cinci rezultate de egalitate și șase înfrângeri după 16 meciuri.

FCU Craiova are doar 15 puncte. Patru victorii, trei remize și nouă înfrângeri.

Meciul din tur dintre Sepsi OSK și FCU Craiova s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru covăsneni. A înscris Mario Rondon în minutul 89.

Liviu Ciobotariu, înainte de meciul cu FCU Craiova: „Avem nevoie de puncte!”

Liviu Ciobotariu a declarat la conferința de presă susținută duminică: „Venim după două săptămâni în care echipa s-a pregătit foarte bine, jucătorii au reacționat foarte bine la programul pe care l-am avut. Am avut și un joc amical.

Întâlnim o echipă cu calitate individuală, în special în faza de atac. Aici mă refer la Bauza, Bahassa, Chițu, Sidibe, Achim. FCU Craiova este o echipă care din punctul meu de vedere se află pe un loc care nu arată valoarea acestei echipe. Este o echipă care poate mult mai mult. Înscrie multe goluri.

Va trebui să fim foarte atenți și să avem o organizare defensivă impecabilă.”

Clasamentul este foarte echilibrat, avem nevoie de puncte. Vom merge la Craiova să jucăm pentru victorie. Va trebui să marcăm, avem deja două meciuri în care n-am reușit să marcăm. Sper ca jucătorii de atac să fie inspirați și să marcheze. Avem nevoie de cele trei puncte.

Va fi o partidă grea, și Craiova se află într-o situație delicată, n-a câștigat de o perioadă bună de timp. Ne așteaptă un examen important. Am lotul complet. Trebuie să rămânem angrenați în ceea ce înseamnă obiectivul nostru, acela de a intra în play-off. Suntem pregătiți să adunăm punctele de care avem nevoie”.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole