spot_img
spot_img
spot_img

Handbal: junioarele 2 de la Sepsi-SIC, între primele opt echipe din țară

13 victorii în 14 meciuri!

Articole similare

Echipa de junioare 2 a Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a reușit calificarea în turneul final al Campionatului Național. Echipa antrenată de Gabriela Gheorghe și Eugen Ciulei s-a impus în ultima etapă cu 35–33 (16–16), în duelul primelor clasate, în fața lui CSȘ Caracal. Astfel, Sepsi-SIC termină prima în Grupa Valoare, cu 18 puncte (golaveraj +122).

Fetele în alb-verde au devansat echipa din județul Olt (calificată și ea în ultimul act al „Campionatului Național J2 – Baucem”, cu 16 puncte), CSM Târgu Jiu (14), CSM Miercurea Ciuc (4), LPS Slatina (4) și LPS Târgu Mureș (-2).

13 victorii în 14 meciuri!

După 13 victorii în 14 partide disputate în acest sezon, junioarele 2 de la Sepsi-SIC ajung, astfel, între primele 8 formații din țară la U17. „Vom lupta pentru medalii, în perioada 7-11 iunie, alături de Rapid București, ACS Lucian Bute Galați, Corona Brașov, CSM București, CSȘ Caracal, Gloria Bistrița-Năsăud și CSȘ2 Baia Mare”, a spus Sorin Iordan Popica, coordonator al secției de handbal a clubului.

Orașul care va găzdui turneul final va fi anunțat de oficialii Federației Române de Handbal în următoarele zile.

Sepsi-SIC are, astfel, un sezon handbalistic reușit, cu ambele echipe de junioare calificate între primele opt din țară, în urmă cu două săptămâni formația U19 obținând medaliile de argint în „Campionatul Național J1 – Sante”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole