spot_img
spot_img
spot_img

Joi aflăm verdictul în cazul meciului Sepsi OSK – U Craiova 1948

Sepsi OSK și U Craiova 1948 sunt despărțite de două puncte în clasamentul SuperLigi.

Articole similare

Comisia de Recurs a FRF a amânat din nou verdictul în cazul meciului Sepsi – U Craiova 1948. Meciul a fost întrerupt în minutul 26 de arbitrul Andrei Chivulete. Comisia se va pronunța joi.

Inițial, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca meciul Sepsi – U Craiova 1948, întrerupt în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni, să fie câștigat de gazde cu 3-0, la masa verde.
Adrian Mititelu a făcut recurs, fiind sigur că va întoarce decizia, după ce a descoperit în regulament că meciurile se pot întrerupe doar pentru scandări rasiste, nu xenofobe.

Sepsi și U Craiova 1948 sunt despărțite de două puncte în clasamentul SuperLigii, ambele echipe sperând să ocupe locul al șaselea, ultimul de play-off, la sfârșitul sezonului regulat.

În cazul unei decizii de rejucare, partida dintre Sepsi și U Craiova 1948 se va disputa săptămâna viitoare, înainte de începerea play-off-ului și a play-out-ului.

Între timp, Liga Profesionistă de Fotbal a hotărât ca meciurile FCSB – Sepsi și Hermannstadt – FC U Craiova 1948, partide care vor stabili componența finală a play-off-ului, să se dispute simultan, de la ora 21:00, duminică, 12 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole