spot_img
spot_img
spot_img

Patronul CFR Cluj anunță că se retrage din fotbal 

Neluțu Varga: „Nu mai înghit această hoție a FRF!”

Articole similare

CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu CS Universitatea Craiova. Meciul s-a disputat în cadrul a 7-a din play-off.

Imediat după meci, patronul celor de la CFR Cluj, Neluțu Varga, a trimis un mesaj prin care anunță că se va retrage din fotbal și susține că „nu mai înghit această hoție a FRF”.

 „Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a Federației Române de Fotbal. De aceea nu au vrut să cumpere sistemul VAR din Belgia. M-au pierdut ca investitor din fotbal, e ultima mea intervenție”, ar fi declarat Nelu Varga. Mesajul de la patronul CFR-ului a fost citit de Vali Moraru, moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”.

Dan Petrescu: ne-au ciuruit!

Dan Petrescu, antrenorul formaţiei CFR Cluj, a fost foarte nervos pe arbitraj şi pe VAR după meci.

„Ce să mai spun? Şapte din şapte. Ne-au ciuruit. Ne-au curăţat! Toate deciziile VAR sunt împotriva lui CFR. De şapte meciuri e tot aşa. Cu VAR-ul ne-au făcut praf! Se dă roşu, nu e roşu. Se dă penalti, nu e penalti. Marcăm gol, nu e gol! Domnule, dă-mi ce-i al meu, cu VAR. Nu merge mereu doar împotriva mea! Interesul e să nu meargă CFR în Europa! O să vedem ce fac alţii în Europa!  Ce a făcut băiatu’ ăsta azi nu e arbitraj! Nu mai am ce să mai zic!”, a declarat Dan Petrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole