Acasă Sport Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj?

Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj?

Clujenii, pe punctul de a ajunge la un acord cu Cristiano Bergodi

0

Aventura lui Dan Petrescu (55 de ani) la CFR Cluj e foarte aproape să se încheie. Fosta campioană a încheiat campionatul pe locul 3, iar antrenorul a avut o ieșire reprobabilă la finalul meciului cu Farul din ultima rundă, scor 1-2.

În locul lui Petrescu, CFR e gata să-l instaleze pe Cristiano Bergodi (58 de ani), tehnician care a câștigat Cupa României cu Sepsi. Italianul s-a despărțit de gruparea covăsneană și se află la Cluj-Napoca, pentru a discuta ultimele detalii cu cei din conducerea clubului din Gruia. 

Inițial, s-a crezut că Bergodi îi va lua locul lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca celor de la U Cluj. Însă ultimele evenimente din Liga 1 au dat lucrurile peste cap total.

Tehnicianul din Peninsulă a mai pregătit-o pe CFR Cluj în perioada octombrie 2006 – mai 2007. Atunci, în cele 24 de meciuri la cârma clujenilor, a adunat 15 victorii, 4 remize și 5 eșecuri.

„Plec pentru că am nevoie de o nouă provocare. Am simțit că am dat totul. Am încredere în ceea ce fac. Nu e nimic, nu m-am certat cu nimeni”, a spus Bergodi, după ultimul meci ca antrenor la Sepsi.

Au pregătit fotografia

Formația din Cluj-Napoca se pregătește să-l anunțe, în mod oficial, pe Cristiano Bergodi, drept noul antrenor al echipei. Oficialii clujeni au pregătit fotografia pentru momentul în care Dan Petrescu ar urma să plece de la cârma alb-vișiniilor, iar cei din departamentul de comunicare au scăpat-o în medii externe.

Imaginea de mai sus cu Cristiano Bergodi antrenor al celor de la CFR Cluj a fost prezentată de Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii „Sport Report”, de la Orange Sport.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version