Acasă Sport Probleme mari de lot pentru Sepsi OSK înaintea restanței cu CFR Cluj

Probleme mari de lot pentru Sepsi OSK înaintea restanței cu CFR Cluj

Liviu Ciobotariu nu se poate baza pe 5 jucători pentru meciul de astăzi.

0

Sepsi OSK va juca restanța cu CFR Cluj astăzi, de la ora 20.00, în Gruia. Liviu Ciobotariu are mari probleme de lot înaintea meciului de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Ciobotariu nu se va putea baza pe Nicolae Păun, Jonathan Rodriguez, Bogdan Oteliță și Denis Ciobotariu. Toți cu probleme medicale. Va lipsi și Bransilav Ninaj, suspendat.

Antrenorul lui Sepsi OSK a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu CFR Cluj.

Ciobotariu: „Avem nevoie de un restart, de un rezultat pozitiv cu CFR Cluj.”

„Este un joc foarte important, pentru că venim după o serie de meciuri neconcludente, şi ca exprimare, şi ca rezultate.Avem nevoie de un restart, de un rezultat pozitiv cu CFR.

Trebuie să ne apropiem de primele şase locuri pentru că obiectivul nostru este de a intra în play-off. Iar în ultimele partide nu am reuşit să adunăm puncte.

Trebuie să ne recăpătăm moralul, iar joi, cu CFR Cluj, e o ocazie să ne revenim. Avem nevoie să fim mai umili, să ştim să suferim, să fim mai pragmatici, dar cuvântul de bază este «atitudinea», atitudinea potrivită pentru un meci de nivel înalt”, a spus Liviu Ciobotariu.

„CFR Cluj este o echipă puternică, o echipă solidă, care deşi a făcut multe schimbări în lot practică un fotbal foarte bun. Este o echipă omogenă, dar noi mergem să câştigăm pentru că suntem datori faţă de noi înşine, faţă de suporteri şi faţă de conducerea clubului.

E un meci cu miză mare şi cu siguranţă vom arăta bine la acest joc. Eu am încredere în jucătorii mei, chiar dacă trecem printr-un moment greu. În viaţa unei echipe se întâmplă oscilaţii de formă, însă avem capacitatea de a ieşi din această situaţie”, a mai spus Ciobotariu.

Sepsi OSK se află pe locul 9 în clasamentul din Superliga, cu 12 puncte, la egalitate cu FC U Craiova și  U Cluj. Gruparea din Sfântu Gheorghe are două meciuri în minus față de acestea.

De partea cealaltă, CFR Cluj este pe poziția a doua, cu 22 de puncte, la patru în spatele celor de la FCSB și la unul distanță de Universitatea Craiova. Ardelenii au un meci în minus.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version