spot_img
spot_img
spot_img

România are cea mai „ieftină” națională de la EURO

Articole similare

Toate cele 24 de echipe participante la Campionatul European și-au anunțat loturile definitive cu care vor aborda competiția din Germania, iar site-ul de specialitate Transfermarkt a publicat valoarea fiecărui lot în parte.

Conform prosport.ro, care citează Transfermarkt, naționala de fotbal a României este pe ultimul loc de la turneul final european, cei 26 de jucători convocați de Edi Iordănescu valorând puțin peste 92 de milioane de euro.

Loturile pentru EURO 2024 au fost definitivate, iar site-ul de profil Transfermarkt a publicat deja lista cu valoarea de piață a fiecărui lot prezent în Germania. Naționala tricoloră se găsește pe ultimul loc în această ierahie de la Campionatul European. Întreg lotul convocat pentru această competiție valorează în total 92,13 milioane de euro, iar media cotei de piață este 3,54 milioane de euro.

Cel mai valoros fotbalist român, de departe, este Radu Dragușin, de la Tottenham Hotspur, cu o cotă de piață de 25 de milioane de euro, urmat, la mare distanță, de Dennis Man (Parma), cu 9 milioane de euro, podiumul fiind completat, la egalitate, de campionii de la FCSB, Florinel Coman și Darius Olaru, cu 7 milioane de euro fiecare.
De partea celalaltă, tricolorii cu cele mai mici cote sunt Florin Niță (225.000 de euro), Denis Alibec / Adrian Rus (700.000 de euro fiecare) și Vasile Mogoș (900.000 de euro).

Turneul final din 2024 este programat să înceapă pe 14 iunie, Munchen urmând să găzduiasă vinerea viitoare confruntarea dintre țara gazdă, Germania, şi Scoția.

Vom avea fotbal fără pauză în perioada 14 – 26 iunie, pentru ca fazele eliminatorii să înceapă pe 29 iunie. 

Nu uitați, zece meciuri de la Euro vor fi proiectate în curtea Casei de Cultură „Kónya Ádám”! Detalii, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole