Acasă Sport Scandalul pariurilor din Italia ia amploare

Scandalul pariurilor din Italia ia amploare

Un jucător este acuzat că ar fi pariat un milion de euro.

0

Nicolo Fagioli (foto) este în centrul unui scandal de amploare în Italia. Fotbalistul de la Juventus riscă trei ani de suspendare și o amendă de 25.000 de euro. El ar fi pariat, cel mai probabil pe platforme clandestine, informează rmc.fr.

Presa din Italia a oferit mai multe detalii, în special despre suma de bani pe care ar fi pariat-o jucătorul.

Fagioli ar fi cheltuit peste un milion de euro pe diverse platforme. El ar fi pariat pe mai multe meciuri de fotbal. În plus, se spune că mijlocaşul ar fi acumulat datorii mari.

În această afacere sunt implicaţi şi compatrioţii săi Sandro Tonali şi Nicolo Zaniolo. Aceștia au fost lăsaţi în afara lotului echipei naţionale a Italiei. Despre ei se spune că şi-ar fi deschis conturi prin intermediul unor servere străine.

Potrivit Corriere della Serra, anchetatorii vor să examineze smartphone-urile şi tabletele lui Zaniolo (Aston Villa) şi Tonali (Newcastle), care ar putea ajuta la identificarea altor jucători.
În ultimele zile, numele lui Nicola Zalewski a fost, de asemenea, legat de această afacere.

O serie de jucători din Serie A, dar şi din alte ligi ar putea fi vizaţi în viitor. Ei nu sunt încă suspecţi în mod oficial, mai scrie presa din Italia.

Potrivit Corriere della Serra, Tonali, în lacrimi cu familia sa, a decis să ceară ajutor pentru a-şi depăşi dependenţa.

Între timp, Gazzetta dello Sport dezvăluie că Zaniolo a susţinut că a jucat doar poker şi blackjack, fără să ştie că joacă pe platforme ilegale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version