spot_img
spot_img
spot_img

Se dă startul înscrierilor pentru Cursa de Ciclism de Anduranță „Sugás 24h”

Articole similare

Asociația Fitness Fribe organizează între 31 august și 1 septembrie a patra ediție a Curselor de Anduranță pe Bicicletă Sugás 24H. Evenimentul îi invită pe iubitorii de ciclism din oraș și din împrejurimi la o provocare neobișnuită: câte tururi pot face pe traseul Sfântu Gheorghe – Băile Șugaș în 24 de ore.

La această cursă se pot înscrie echipe de doi și este deschisă atât cicliștilor experimentați, cât și amatorilor, nu numai din Sfântu Gheorghe, ci din împrejurimi. Noutatea acestei ediții este că participanții pot avea vârsta minimă de 14 ani, cu condiția ca partenerul lor de echipă să aibă 18 ani împliniți.

Ne dorim să organizăm un eveniment cu atmosferă familială, care promovează ciclismul ca sport de anduranță, punând accentul nu pe viteză, ci mai degrabă pe rezistență, evaluarea resurselor mentale și fizice și o distribuție corespunzătoare a acestora”, se arată într-un comunicat de presă transmis de organizatori.

La ediția de anul trecut, s-au înregistrat toate recordurile din istoria cursei: 21 de echipe înscrise, 15 echipe masculine, 5 echipe mixte și o echipă feminină. Pe lângă participanții din județele Covasna și Harghita, au fost înregistrați participanți din Ploiești, Cluj-Napoca, Bacău, București și Brașov.

Membrii celor 21 de echipe au pedalat în total 2797,4 kilometri, parcurgând traseul de la Izvorul Csaba – Izvorul Erzsébet din Sugásfürdő – Izvorul Csaba de 284 de ori și în total urcând un denivelat de 66888 de metri.

Câștigătorul categoriei masculine a fost echipa NBT din Ploiești, care a parcurs 36 de tururi, 354,6 kilometri și a acumulat un denivelat de 8352 de metri.

Pentru siguranța participanților, organizatorii vor pune la dispoziție spray împotriva urșilor și escortă cu motociclete sau mașini pe traseu.

Înscrierile se pot face între 1 mai și 15 august 2024 sau până la atingerea numărului maxim de echipe (50 de echipe), completând formularul disponibil la linkul https://forms.gle/TgnDZyesiFjB79YB7 . Taxa de înscriere este de 150 de lei/echipă.

Înregistrare video a traseului: https://youtu.be/037wgWEKxF0

Evenimentul Sugás 24H este susținut de Primăria orașului Sfântu Gheorghe și de SC Combridge SRL.

Sursa: Fitness Tribe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole