Acasă Sport Sepsi – FCSB, 0 – 1. Suciu: „Cadourile ne-au costat!”

Sepsi – FCSB, 0 – 1. Suciu: „Cadourile ne-au costat!”

Următorul meci al lui Sepsi e cu Hermannstadt.

0

FCSB a câștigat aseară, pe Sepsi Arena, meciul cu Sepsi OSK din etapa cu numărul 11 a Superligii. După această victorie, echipa lui Gigi Becali a urcat pe locul 10 în clasament, iar Sepsi e pe 13. Antrenorul principal de la Sepsi, Valentin Suciu, a acuzat „cadourile” pe care jucătorii lui le-au făcut adversarilor și a spus că e o înfrângere dureroasă.

Au fost momente în care ne-am creat ocazii dar, din păcate, greșelile individuale, cadourile care au fost și în etapa trecută, ne-au costat și în etapa asta. Una peste alta este o înfrângere dureroasă pentru noi, mai ales prin prisma situației din clasament, dar trebuie să mergem înainte”, a spus Suciu, după meci.

Foto: Sepsi OSK

Elias Charalambous: „Nu avem ce să sărbătorim azi”

La rândul lui, antrenorul FCSB a spus că echipa sa se concentrează acum pe meciul din Europa League cu PAOK Salonic.

Trei puncte pentru noi, ăsta a fost singurul lucru pe care îl aveam în cap, sunt foarte importante pentru noi. Am suferit la finalul, meciului, Sepsi a fost aproape să marcheze, nu a fost cel mai bun meci făcut de noi, dar ne bucurăm de cele 3 puncte.

Dacă oponenții pierd puncte e bine, dar cel mai important este ce facem noi. Sunt fericit că am câștigat punctele, dar nu avem ce să sărbătorim azi. Trebuie să ne pregătim pentru meciul cu PAOK.

PAOK e o echipă mare, meciul o să fie greu. Vrem să facem un rezultat bun, am arătat că suntem o echipă competitivă în Europa.

În acest gen de meci nu trebuie să motivezi jucătorii, ei sunt deja motivați, pentru că joacă în Europa. Vrem să luăm și cât de multe puncte putem”, a declarat Elias Charalambous la finalul meciului.

Următorul meci al celor de la Sepsi OSK va fi duminică 6 octombrie, în cadrul etapei a 12-a a Superligii, cu cei de la  Hermannstadt, de la ora 13.30.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version