Acasă Sport Sepsi OSK a câștigat Supercupa României!

Sepsi OSK a câștigat Supercupa României!

Al patrulea trofeu în doi ani! Hagi i-a aplaudat pe fanii Sepsi OSK!

0

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (deținătoarea Cupei) a câștigat Supercupa României! Echipa noastră a învins campioana Farul Constanța, scor 1-0, într-un meci disputat pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Golul a fost marcat de Ion Gheorghe, în minutul 47, după o centrare a lui Ciobotariu (fiul antrenorului).

Aceasta este a doua Supercupă câștigată de Sepsi, după ce covăsnenii au învins anul trecut pe CFR Cluj, scor 2-1.

Echipa aliniată de Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, M. Bălaşa, Ninaj, Oteliţă (Oroian 69) – N. Păun, J. Rodriguez – M. Ştefănescu (Damaşcan 85), C. Matei (Aganovic 79), Ion Gheorghe (A. Dumitrescu 70) – Safranko (Rondon 79).

Liviu Ciobotariu, euforic după primul trofeu al carierei!

Liviu Ciobotariu a obținut primul trofeu al carierei, iar antrenorul a fost pus pe glume după ce a bătut-o pe Farul în Supercupa României. Succesul de sâmbătă a fost unul special pentru Liviu Ciobotariu, aflat la primul meci pe banca formației din Sfântu Gheorghe.

Liviu Ciobotariu se felicită pentru faptul că a mizat pe Ion Gheorghe, cel care a marcat unicul gol al meciului care a avut loc la Ploiești.
„Este o seară minunată! Este primul trofeu în cariera de antrenor. Le mulțumesc jucătorilor pentru că au făcut un joc foarte bun. Le-am spus că am așteptat atâția ani să iau și eu un trofeu. Am glumit! Ei sunt actorii principali, pentru că au fost receptivi la tot ce am discutat și ce am lucrat în cantonament. Am început ezitant 15 minute, am avut și șansă, pentru că Farul a avut situații de a marca. Dar când ești bine organizat, te ajută și șansă.

O seară minunată! Primul pas a fost cu dreptul, important este să ne menținem linie și să repetăm performanțele de aici. Sunt bucuros. Am fost inspirat că am început cu Ion Gheorghe. Mă bucur că mi-au ieșit lucrurile de la antrenament. Suntem pe un drum bun. Mulțumesc fanilor că au venit la stadion, sunt convins că le-am făcut o bucurie. În doi ani s-au câștigat trei trofee, așa că mă simțeam obligat moral”, a spus Ciobotariu.

Hagi i-a aplaudat pe fanii Sepsi OSK!

Elevii lui Gică Hagi au primit medaliile de finaliști, apoi a venit și rândul „Regelui”. După ce s-a îmbrățișat cu Mihai Stoichiță, directorul tehnic la Federației, managerul Farului și-a pus medalia la gât.

Imediat, s-a întors către suporterii echipei din Sfântu Gheorghe și i-a aplaudat, lucru făcut și covăsneni, la rândul lor. „Dialogul” a fost unul plin de fair-play, așa cum ar trebui să se întâmple pe un stadion de fotbal.

Ce a scris presa din Ungaria?

La scurt timp după partida de la Ploiești, presa din Ungaria s-a arătat extrem de bucuroasă de faptul că echipa lui Liviu Ciobotariu s-a impus în fața campioanei României.

„Ion Gheorghe a marcat golul decisiv, Sepsi și-a apărat titlul în Supercupa României! Fanii lui Sepsi au cântat chiar și înainte de meciul de la Ploiești, Supercupa României împotriva celor de la Farul, și au putut cânta și după meci: seria de finale câștigate nu se putea termina!

Echipa din Sfântu Gheorghe a câștigat al patrulea trofeu în 14 luni, cu un antrenor numit în urmă cu o lună. Liviu Ciobotariu a debutat cu un trofeu”, au scris cei de la Nemzeti Sport.

Foto: facebook.com/osksepsi

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version