spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK a învins în Giulești

Gabriel Debeljuh a înscris în minutul 90+5.

Articole similare

Rapid a pierduc în fața echipei Sepsi OSK cu 0-1 în etapa a 4-a din play-off. Giuleștenii au ajuns la 4 înfrângeri în 4 etape, fiind singura echipă din play-off care nu a luat vreun punct.

Antrenorul lui Sepsi OSK, Bernd Storck, a comentat victoria echipei sale. „Ambele echipe și-au dorit victoria astăzi, până la urmă formația mai norocoasă a câștigat. În ultimele meciuri ne-a lipsit norocul, dar de data asta ne-a ieșit, a fost o victorie foarte frumoasă. Luptăm pentru toate punctele, urmează meciuri foarte importante pentru noi.

Am avut foarte multă calitate pe bancă, Ștefănescu nu s-a putut antrena foarte mult în această săptămână, dar a intrat foarte bine.

Bergodi este un antrenor foarte bun, dar uneori ai nevoie și de noroc. Nu știu ce se întâmplă acolo, au făcut un meci extraordinar cu FCSB, au câștigat cu 4-0, iar apoi au urmat doar rezultate slabe.

FCSB merită să câștige campionatul, este cea mai bună echipă din România, au demonstrat asta în acest sezon, sunt pe locul pe care-l merită”, a declarat Bernd Storck.

„Pe Cosmin Matei îl așteptăm la antrenamente”

„Cosmin Matei o ia pas cu pas, se pregătește, nu cu echipa, a avut și o accidentare la ligamente, se recuperează. Îl așteptăm înapoi la antrenamente.

Păun s-a lovit, sperăm că nu e ceva serios, a ieșit pe picioarele lui. Vom vedea zilele astea, sperăm să se poată antrena normal”, a mai adăugat antrenorul lui Sepsi OSK.

Ștefănescu, mesaj pentru suporterii Rapidului

Marius Ștefănescu a intrat pe teren în minutul 66 și a fost huiduit de suporterii giuleșteni.

„Erau foarte importante cele trei puncte pentru a ne menține în cursa pentru Europa. Nu mă așteptam la așa reacție (n.r. faptul că a fost huiduit de suporteri). Este treaba lor, n-am declarat niciodată că nu-mi doresc să joc aici, probabil povestea că nu vreau să joc cu FCSB, în fine, nu mai contează, dar probabil de acolo.

Sincer nu vreau să le spun nimic, le urez multă sănătate, eu mi-am făcut treaba pe teren și atât. Am simțit o înțepătură la meciul cu Farul. Nu m-am antrenat deloc săptămâna asta, doar la antrenamentul oficial, înainte de meci. Am decis împreună cu antrenorul să intru pe final.

Mă bucur că am reușit să dau o pasă de gol, a fost un meci frumos, chiar dacă și Rapid a ratat câteva ocazii clare. I-am analizat foarte bine, dar mă bucur că am ieșit învingători”, a declarat Marius Ștefănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole