spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK, al treilea meci consecutiv pierdut în Superligă

Liviu Ciobotariu: „Ghinionul parcă nu se mai termină la noi. Greşim şi individual şi colectiv!”

Articole similare

Liviu Ciobotariu a reacționat după ce echipa lui a pierdut cu 2-1 cu Farul Constanța. Meci jucat în deplasare.

Formația din Sf. Gheorghe a primit din nou gol foarte repede. Ionuț Larie a transformat după numai șase minute o lovitură de la 11 metri. Marius Ștefănescu a reușit să restabilească egalitatea în prelungirile primei reprize. Dar campioana a realizat o fază superbă în minutul 55, finalizată impecabil de Constantin Budescu.

Liviu Ciobotariu este conștient că lucrurile nu sunt pe un drum bun. Pune pasa proastă din ultima vreme și pe seama ghinionului accidentărilor.

Antrenorul lui Sepsi OSK spune că drumul descendent pe care se află echipa nu este vizibil doar pe tabelele de marcaj, ci și în joc.

„Ca şi exprimare în teren, nu am arătat rău. Am făcut o repriză destul de bună. Din păcate, am primit două goluri care puteau fi evitate. Am vorbit la pauză, am discutat să nu ne mai surprindă. Este adevărat, suntem pe o pantă descendentă ca şi rezultate, dar şi ca joc.

Nu arătăm bine deloc. Va trebuie să ne strângem şi să analizăm bine greşelile şi să nu le mai repetăm. După pauză, primim foarte lejer gol. A fost un meci greu. E campioana României. Avem o formă slabă. Ghinionul parcă nu se mai termină la noi. Greşim şi individual şi colectiv!

Trebuie să reglăm aceste probleme. Acum o lună de zile vorbeam despre un Sepsi într-o formă foarte bună, echipă care nu pierduse de 13 jocuri, și acum la trei-patru săptămâni vorbim despre o echipă care nu se regăsește. Eu trebuie să rezolv, deoarece, altfel, lucrurile se complică”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Marius Ștefănescu și Ion Gheorghe au reacționat după meci.

„Luăm gol mult prea repede. Începem cu 1-0 și e greu apoi să revii în joc. Chiar am egalat înainte de pauză, dar după aceea am încercat și atât s-a putut.

Este clar că nu ne dorim să pierdem niciun joc, dar sunt echipe valoroase. Probabil că mai valoroase decât noi, dacă am pierdut cu ele.

Am început bine sezonul, dar această lipsă de constanță, jucători lipsă… Nu suntem într-un moment bun și sperăm ca de la meciul următor să ne revenim”, a spus Marius Ștefănescu.

„Au fost mai buni decât noi. Nu am reușit să le facem față… E o perioadă grea, sperăm să ieșim din ea. Am avut mulți accidentați, s-au mai recuperat, dar nu aceasta este marea problemă. Cred că este o problemă de concentrare.

Încă nu ne explicăm ce s-a întâmplat. Consider că după o serie bună vine și o perioadă mai slabă. Sper să ne revenim și să redevenim cei de la începutul campionatului.

Ne afectează, dar putem doar să analizăm ce am făcut pe teren și să îmbunătățim. Noi am intrat în perioada asta, tot noi trebuie să ieșim. Împreună vom reuși”, a declarat Ion Gheorghe, la finalul meciului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole