spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK are mulți bani de recuperat de la FRF

László Diószegi: „N-am plâns, dar avem nevoie de banii respectivi”.

Articole similare

Sepsi OSK a câștigat Cupea României în sezonul 2023, dar nici acum nu au fost premiați de Federația Română de Fotbal – FRF, condusă de Răzvan Burleanu. Pentru Cupa câștigată cu un an înainte, clubul a primit din partea FRF în jur de 200.000 de euro. Acum ar fi trebuit să primească 240.000 de euro. Dar FRF întârzie plata.

„Pentru câștigarea Cupei României 2023 n-am primit nimic. N-am plâns, dar avem nevoie de banii respectivi. Jucătorilor le-au crescut pretențiile și banii ne sunt necesari”, a declarat László Diószegi.

FRF a premiat fiecare meci din Cupă

Pe lângă suma pentru câștigarea finalei, Sepsi OSK a mai încasat câte 4.000 de euro pentru fiecare punct din cele nouă câștigate în grupă, 25.000 de euro pentru calificarea în sferturi și 50.000 de euro pentru calificarea în semifinale. Astfel, suma totală ajunge la peste 350.000 de euro.

Astăzi, meci în Cupa României

Astăzi, începând cu ora 17:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, se va disputa partida de fotbal din cadrul Cupei României dintre echipele Petrolul și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Înaintea partidei dintre FC Petrolul și Sepsi OSK, calculele sunt clare. Pentru Petrolul, o victorie înseamnă 100% calificarea în sferturile Cupei României. Ar rămâne de stabilit poziția din care echipa va avansa în această fază a competiției.

Sepsi OSK nu mai are nicio șansă de a merge mai departe, indiferent de rezultatele partidelor de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole