spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK, cu doi jucători eliminați, pierde în ultimele secunde la Cluj

László Diószegi: „Ne-au lipsit 15 secunde ca să facem un lucru extraordinar...”

Articole similare

CFR Cluj a câștigat cu Sepsi OSK, scor 2-1, în etapa 7 din play-off, și a urcat pe locul 2 în Superliga. Clujenii au avut doi oameni în plus 50 de minute, dar au marcat la ultima fază, cu noroc.

László Diószegi a criticat arbitrajul lui Marcel Bârsan.

„Cartonașele roșii au fost acordate puțin prematur. Să dai un roșu, ok, dar să dai două în 30 de minute… Nu știu dacă a mai fost vreun meci în care o echipă să fie în nouă după 30 de minute. Am îndoieli la al doilea galben al lui Oroian”.

Covăsnenii au rămas fără Oroian în minutul 21, eliminat pentru două „galbene”, iar în prelungirile primei reprize l-au pierdut și pe Florin Ștefan, care a văzut „roșu” direct. Cu toate astea, echipa a rezistat eroic în repriza secundă. A pierdut în prelungiri cu golul lui Muhar (90+6).

„Ne-au lipsit 15 secunde ca să facem un lucru extraordinar. Dacă Aganovic marca la 1-1 era ceva science fiction. Ne-am luat adio de la cupele europene, n-avem la ce să mai sperăm.

Vreau să-i felicit pe jucători, jos pălăria. 60 de minute să nu primească gol în nouă oameni, chiar au luptat. Nu știu de ce s-au acordat 6 minute de prelungire, n-a fost nici VAR. Dar n-am pierdut din cauza arbitrajului, n-am reușit să mai rezistăm 15 secunde”, a admis Dioszegi.

„Nu vrem să avem soarta Urziceniului!”

El a comentat și situația clubului, după ce fundașul său, Denis Ciobotariu, a acuzat lipsa resurselor financiare pentru a concura cu marile cluburi: „N-avem posibilitatea să investim mai mult, nu vrem să mințim lumea. Cu ce avem, cu asta mergem mai departe.

Nu putem vorbi de titlu, de locul doi, trei. Ce am demonstrat în 7 ani e ceva de nedescris. Noi nu vrem să avem soarta Urziceniului, care a câștigat titlul și după două luni s-a desființat”.

Bernd Storck: „Ar fi fost senzațional!”

Antrenorul Bernd Storck a evitat să critice arbitrajul. El și-a lăudat jucătorii pentru ambiția și determinarea arătate pe teren.

„Repriza a doua a fost fantastică. Cu puțin noroc făceam 2-1. Ar fi fost senzațional. Am făcut un meci mare, păcat că n-am fost răsplătiți, Cred că azi am luptat, ne-am ajutat, ca să ducem acel 1-1 până la final”, a spus tehnicianul german.

Foto: Facebook/osksepsi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole