spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK dezvăluie cât vrea pentru Marius Ștefănescu

Jucătorul este dorit de FCSB și de Rapid.

Articole similare

Extrema Marius Ștefănescu (24 de ani) este pe lista celor de la FCSB și Rapid. Dar Sepsi OSK nu vrea să se despartă cu ușurință de vedeta sa.
Dan Șucu și Diószegi László au discutat pentru ca jucătorul să ajungă la Rapid, dar nu au ajuns la un acord. Becali a intrat pe fir, a oferit mai mult, dar Sepsi OSK încă nu renunță la Ștefănescu.

„Am discutat cu FCSB acum o săptămână, înainte de returul cu bulgarii. A fost sunat patronul, a rămas că discută a doua zi, dar apoi nu cred că s-a mai discutat nimic concret. Sincer, eu zic că sunt șanse minime să mai plece în vara asta Ștefănescu. Poate la iarnă.

Nu am primit suma pe care o vrem și atunci nu merită. Suma nu e 1.5 milioane de euro, dar nici 5-600.000 de euro. Pentru că jumătate trebuie să dăm către Viitorul Cluj, echipa care l-a format. Asta e problema! Altfel, nu era o problemă.

Eu zic că un milion e OK.”

Dar să ne înțelegem cu Viitorul Cluj pentru un procent mai mic, undeva la 200.000 de euro. Trebuie să negociem, nu putem să dăm 50% din suma de transfer. Nu mi se pare normal să dăm 50%!

La noi s-a făcut fotbalist, noi l-am format. Normal ar fi să dăm 2-300.000 de euro. Am discutat cu cei de la Viitorul Cluj, dar nu vor să lase din procent. Nu putem să-l lăsăm pe Marius să plece pentru 4-500.000 de euro. Valorează mai mult. E un jucător bun. Eu zic că dacă obținem net 7-800.000 de euro, atunci e bine”, a declarat Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi OSK.

În iulie, Marius Ștefănescu a semnat prelungirea contractului cu Sepsi OSK până în 2026.  

Marius Ștefănescu a ajuns la Sepsi OSK în 2018. A fost promovat la prima echipă un an mai târziu, în 2019. De atunci a adunat 151 de meciuri, 23 de goluri și 18 pase decisive pentru formația din Sf. Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole