Acasă Sport Sepsi OSK, făcută KO de FCSB

Sepsi OSK, făcută KO de FCSB

Liderul a dat o reprezentație pe terenul din Sfântu Gheorghe, 5-2, cu Olaru MVP.

2

FCSB a învins la Sfântu Gheorghe cu 5-2 în runda cu numărul 10 din Superligă. Darius Olaru a fost MVP-ul partidei.

FCSB are victorii pe linie în ultimele 4 dueluri cu Sepsi OSK. Chinuită de multe ori de covăsneni, FCSB a reușit să tranșeze cumva toate duelurile sezonului trecut.

După ce a condus cu 2-0 la pauză, liderul campionatului a tremurat puțin în debutul părții secunde, când gazdele au marcat cele două goluri. Însă lucrurile s-au liniștit rapid.

Ca urmare a acestui rezultat, FCSB este sigură că va încheia etapa pe primul loc al clasamentului, indiferent de rezultatul care se va înregistra în meciul de astăzi dintre CFR Cluj și Rapid.

Roland Niczuly, după meciul cu FCSB: „Am fost foarte, foarte slabi.”

Roland Niczuly spune că meciul cu FCSB trebuie uitat cât mai repede. Portarul gazdelor, Roland Niczuly, spune că toți jucătorii care au evoluat în echipa lui Liviu Ciobotariu au arătat foarte rău în acest joc.

Niczuly a spus la finalul meciului cu FCSB că el și colegii lui trebuie să își revină cât mai rapid din punct de vedere mental. Miercuri joacă în Cupa României și trebuie să își respecte blazonul.

„Nu aș vrea să folosesc cuvinte nelalocul lor la cald. Trebuie să trecem repede peste acest meci, miercuri avem meci cu Hermannstadt (n.r. în Cupa României).

Chiar dacă îmi vine sau nu să cred, trebuie să acceptăm realitatea. Trebuie să stai cu capul sus și să muncești pentru meciul următor. Suntem deținătoarea Cupei și trebuie să arătăm cu totul diferit.

FCSB are o calitate extraordinară în linia de atac, ne-am pregătit, dar azi nu a mers nimic. Am fost foarte, foarte slabi. Nu îmi găsesc cuvintele, a fost un meci repede de uitat. E greu să joci când nici nu trec 20 de minute și adversarul are deja 2-0. Am arătat foarte rău de la primul la ultimul”, a declarat Roland Niczuly, căpitanul lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Ciobotariu: „Voi da un restart, nu pot să accept așa ceva!”

Liviu Ciobotariu a analizat partida pierdută cu FCSB. Tehnicianul a avut un discurs dur la conferința de presă de la finalul meciului.

„Este prima dată când încasez 5 goluri pe teren propriu. Am arătat foarte rău în tot ceea ce înseamnă faza defensivă, mă refer la toată echipa. Am lăsat spații. A fost o umilință pentru mine și jucătorii mei. Sunt responsabil pentru acest rezultat.

Îmi asum acest rezultat. Va trebuie să iau măsuri, să schimb ceva, pentru că suntem la al doilea meci în care nu arătăm bine. Poate la Craiova puteam să egalăm, dar la acest meci, practic, faza defensivă a fost ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de mult. OK, la 1-2 speram, apoi la 7 minute am primit un gol foarte lejer.

Apoi am reintrat în joc, 2-3, după 5 minute primim un nou gol de neînțeles. Sunt responsabil de tot ce se întâmplă. Așa cum am fost satisfăcut după seria de meciuri bune, acum mă declar total nemulțumit, în primul rând de munca mea, apoi și de evoluția echipei.

Voi da un restart, pentru că anumite lucruri care nu sunt în regulă. Nu pot să accept așa ceva, nu pot să tolerez asemenea gafe. Noi pe faza lor defensivă nu le-am pus probleme. Când joci cu FCSB te motivezi, e una dintre cele mai bune din România. Nu aveau cum să fie relaxați.

Nu vreau să le iau din merite celor de la FCSB, dar noi am făcut gafe mari în apărare. Și la execuția lui Olaru, care a fost senzațională, puteam face mai mult”, a declarat Ciobotariu la conferință.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version