spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK „împrumută” stadionul pentru Europa League

Corvinul are de gând să folosească acest stadion, în cazul în care câștigă finala Cupei României.

Articole similare

Sepsi va rata cel mai probabil prezența în Europa, însă la Sfântu Gheorghe ar urma să se joace meciuri tari: Corvinul are de gând să folosească acest stadion, în cazul în care câștigă finala Cupei României și ajunge în preliminariile Europa League, anunță prosport.ro.

Corvinul a avut până acum o participare mult peste așteptări în Cupa României și este la un singur meci distanță de o prezență memorabilă în Europa, în cazul în care dosarul ajuns la UEFA este în regulă. În jurul datei de 6 mai, cei de la Corvinul așteaptă răspunsul final în privința participării în Europa. Pe 15 mai urmează să se dispute finala Cupei României, deci probabil emulația va fi și mai mare la Sibiu, în cazul unui răspuns așteptat de Hunedoara.

Conducătorii Corvinului nici nu concep să nu ia licența, expertul UEFA susținând că de fapt totul este o problemă de procedură, având în vedere că echipa nu se află în Superliga. De aceea, FRF nu a inclus-o pe Corvinul în lista anunțată azi cu echipele care au obținut licența. „Dosarul este ceva mai stufos, dar totul s-a făcut la timp”, susțin „corviniștii”.

Prin urmare, deși mai au de jucat finala Cupei, hunedorenii au studiat varianta de a juca în Europa la Sfântu Gheorghe, mai ales că Sepsi este pe cale să lipsească de această dată din preliminarii.

Laszlo Dioszegi a confirmat că a avut o discuție cu șefii Corvinului, care caută în această perioadă cea mai bună variantă pentru Europa. Inițial, primele variante au fost Sibiu sau Arad, însă acestea au căzut.

Interesant este că Sepsi a jucat la Hunedoara în acest sezon de Cupa României, iar Corvinul lui Florin Maxim a produs surpriza și s-a impus cu 1-0. Apoi, pe parcursul competiției, nou-promovata în Liga 2 a reușit o victorie categorică în fața celor de la CFR Cluj, scor 4-0, trecând apoi și de FC Voluntari, prin victoria cu 3-1.

Așa este, ne-au sunat cei de la Corvinul. Am avut o discuție cu dânșii. De ce să nu-i ajutăm? Suntem de acord să joace la Sfântu Gheorghe. N-am intrat încă în foarte multe detalii în această privință. Ei au de jucat finala Cupei României, iar noi vrem să și schimbăm gazonul. În principiu, n-ar trebui însă să fie probleme. Noi facem tot posibilul”, a declarat Laszlo Dioszegi.

Foto: Sepsi OSK

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole