Acasă Sport Sepsi OSK, prima victorie din play-off

Sepsi OSK, prima victorie din play-off

Farul Constanța este cotată cu cele mai mari șanse să câștige campionatul.

0
Meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si FC Rapid, contand pentru SuperLiga Superbet, desfasurat pe Sepsi Arena din Sfantu Gheorghe, luni 10 aprilie 2023. © FOTO:Bogdan Balas/SPORT PICTURES

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a obținut prima victorie din acest play-off învingând echipa Rapid cu scorul de 2-0, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 3 din play-off.

Gazdele au reușit să deschidă scorul în minutul 26 prin Alexandru Tudorie, după o nouă gafă a lui Horațiu Moldovan. Portarul giuleștenilor a pasat direct la adversar, iar covăsnenii au profitat imediat de eroarea acestuia.

Aganovic a fost aproape de a dubla avantajul gazdelor 4 minute mai târziu, dar de această dată Horațiu Moldovan a intervenit foarte bine.

În minutul 53 a venit și primul șut pe spațiul porții al oaspeților. Emmers a șutat din marginea careului, dar pe direcția lui Niczuly.
Băieții lui Cristiano Bergodi au înscris și golul de 2-0 prin Ștefănescu, care a șutat la firul ierbii direct în plasa laterală (min 87).

În clasamentul play-off- ului Sepsi Sfântu Gheorghe are 24 de puncte și ocupă poziția a șasea.

Cotele pentru câștigarea titlului

Lupta pentru titlu din play-off se dă în acest moment între Farul Constanța, CFR Cluj și FCSB. După 3 etape, casele de pariuri au actualizat cotele pentru câștigarea titlului. Formația antrenată de Gică Hagi este cotată cu cele mai mari șanse.

Farul are o cotă de 2.35 pentru a câștiga titlul. Podiumul este completat de campioana en-titre CFR Cluj (cotă 2.50) și FCSB (cotă 4.00).

Deși este clasată pe locul 5, Rapid este catalogată drept a patra favorită (cotă 50), urmată de Universitatea Craiova (cotă 100). Evident, clasamentul este încheiat de Sepsi Sfântu Gheorghe, care are o cotă uriașă, 5000.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version