Acasă Sport Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a rămas fără antrenor

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a rămas fără antrenor

Cristiano Bergodi: „am nevoie de o provocare!”

4

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 în ultima etapă din play-off. Șansele oltenilor de a juca în preliminariile pentru Conference League au fost spulberate.

A fost ultimul meci ca antrenor al Sepsi OSK pentru Cristiano Bergodi.

Pe final de meci, Sepsi a arătat că a meritat să câștige Cupa României. Marius Ștefănescu l-a învins pe Laurențiu Popescu după o fază frumoasă creată de jucătorii covăsnenilor.

Imediat după golul victoriei, toți jucătorii formației din Sfântu Gheorghe s-au îndreptat spre banca tehnică și l-au îmbrățișat pe Cristiano Bergodi, italianul aflat la ultima sa partidă pe banca echipei. Italianul se desparte de covăsneni după doi ani de colaborare, însă nu ar refuza o nouă provocare din România, în continuare.

Ca antrenor la Sepsi, Cristiano Bergodi a reuşit să cucerească trei trofee: două Cupe ale României şi o Supercupă a României.

„A fost o mare bucurie că au venit băieţii la mine (n.r. – după gol) şi mă bucur, pentru că s-au spus multe lucruri inexacte, despre vestiar. Îi felicit pentru victorie, au făcut un joc bun, mă bucur pentru ei. Am ajuns la opt puncte, cum a vrut patronul. Nu credeam că putem să facem un meci atât de bun.

Gestul băieţilor este cea mai mare bucurie. Am jucat 120 de minute trei zile în urmă şi este un lucru extraordinar, dar am unul dintre cei mai buni preparatori fizici din România”, a spus Bergodi.

De ce plec? Plec pentru că am nevoie de o provocare.

„Am simţit că am dat totul. Pot da mai mult, pentru că sunt sigur de munca mea, am încredere în ce fac, dar am nevoie de o altă provocare. Nu m-am certat cu nimeni. Mâine mă duc să mănânc ceva cu Laszlo (n.r. – Dioszegi) şi Atilla (n.r. – Hadnagy) şi apoi plec la Roma.

Momentan nu am primit nicio ofertă, dar mă bucur că sunt apreciat şi vom vedea. Am nevoie de o altă provocare”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version