spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi tremură pentru play-off

Ultimele două etape înainte de încheierea sezonului regulat se anunță deosebit de dificile.

Articole similare

Meciul dintre Farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe s-a disputat marți seară, la Ovidiu, în cadrul etapei cu numărul 28 din Superliga și s-a încheiat cu victoria trupei lui Gheorghe Hagi, scor 2-0.

Nu scorul înregistrat pe tabelă a reprezentat însă marea problemă a jucătorilor antrenați de Cristiano Bergodi, ci maniera în care ei s-au prezentat la această partidă. Antrenorul lui Sepsi a apreciat că jucătorii săi au făcut poate cel mai slab meci din acest sezon. Chiar și așa, italianul s-a arătat destul de optimist cu privire la următoarele partide.

Sepsi Sfântu Gheorghe rămâne pe ultimul loc de play-off, 6, cu 41 de puncte, având un avans de patru puncte față de urmăritoarea FC U Craiova care a remizat în această etapă cu Chindia Târgoviște și a ratat ocazia de a se apropia de covăsneni.

Pentru Sepsi, ultimele două etape înainte de încheierea sezonului regulat se anunță deosebit de dificile. Echipa noastră mai are de jucat cu CFR Cluj acasă și cu FCSB în deplasare.

La rândul lor, cei de la U Craiova 1948 mai au de jucat cu FC Botoșani acasă și cu Hermannstadt în deplasare.  

În cazul în care oltenii câștigă ambele meciuri, Sepsi are nevoie de o victorie, fie cu CFR Cluj, fie cu FCSB pentru a se califica în play-off. Misiune deloc ușoară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole