spot_img
spot_img
spot_img

Simona Halep are tot mai puține șanse să joace în acest an

Verdictul tribunalului Sport Resolutions de la Londra întârzie.

Articole similare

Simona Halep a primit o veste destul de proastă. Este posibil ca jucătoarea de tenis să mai aștepte luni bune pentru a afla verdictul tribunalului Sport Resolutions de la Londra. Cu cât se amână mai mult judecarea cazului, cu atât șansele Simonei Halep de a juca în acest sezon scad.

Singura decizie luată de judecătorii tribunalului Sport Resolutions în acest an a fost publicată pe data de 6 ianuarie. Atunci s-a anunțat că rugbistul australian, Junior Laloifi, a fost suspendat pentru 3 luni. Acesta fusese suspendat în luna mai a anului trecut. Sportivul a recunoscut că a consumat cocaină în luna martie la o petrecere. Astfel, tribunalul Sport Resolutions a avut nevoie de aproape 8 luni pentru a lua o decizie.

O altă jucătoare de tenis este și ea într-o situație asemănătoare. Tara Moore a fost suspendată cu patru luni înaintea Simonei Halep, dar nici acum nu a aflat verdictul.

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei, a declarat că fosta sa elevă nu are nicio vină în acest caz și va putea să revină în circuit după ce suspendarea va fi ridicată. Acesta anunța în podcastul „The Big Deal” ca un verdict era așteptat la finalul lunii februarie.

„Am înțeles că au găsit sursa contaminării. Nu sunt sigur dacă a fost în mâncare sau în suplimente, dar au aflat de unde a apărut”, a spus Cahill.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole