spot_img
spot_img
spot_img

Un jucător din Africa, cedat pe două containere metalice

CSM Lugoj a cedat un jucător la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Articole similare

O mutarea parafată pe ultimele zile ale perioadei de transferuri din această vară ne arată ce fotbal aiuritor există în România. CSM Lugoj, din Liga 4 Timiș, a cedat un jucător african la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în Liga 2. Până aici, nimic neobișnuit! Dar transferul nu s-a făcut cu bani. Jucătorul a „costat” două containere metalice!

Numele acestui jucător este Aziz Njoya Njifakue.

Conform celor două cluburi, el are 27 de ani. E un jucător cu profil ofensiv. Provine din Camerun. Fotbalistul face parte dintr-un lot de africani ajunși la Lugoj – unii dintre ei au ajuns în România ca refugiați. De altfel, noua achiziție a Viitorul Pandurii nu figurează pe niciun site de profil unde apar jucători. Un semn că nu a avut neapărat o carieră fotbalistică în sensul clar al cuvântului.

Din informațiile Liga2.ro, jucătorul nu se mai prezentase la activitățile echipei lugojene recent, cel mai probabil, pentru a forța clubul să-i dea drumul cu două eșaloane mai sus, din Liga 4 Timiș în Liga 2, la echipa timișoreanului Călin Cojocaru, antrenorul Viitorului Pandurii.

Lugojul a anunțat plecarea acestui jucător printr-un mesaj pe Facebook.

„Pierdem numărul 9 al echipei, după o perioadă în care a marcat un număr impresionant de goluri. Acest lucru a făcut să îl remarce o echipă de liga a doua, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Așa este mai bine pentru toți. Urăm succes atât celor ce l-au achiziționat, cât și jucătorului. Clubul a pierdut pe o parte, dar a câștigat pe alta”, anunțau lugojeni, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

O doamnă a întrebat pe ce sumă de transfer a plecat jucătorul. „Clubul a primit două containere, pe care le vom folosi pe post de vestiare la baza nouă de la liceul Agricol”, a fost răspunsul primit de femeia microbistă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole