Acasă Sport Zi de meci: Corvinul Hunedoara – Sepsi OSK

Zi de meci: Corvinul Hunedoara – Sepsi OSK

Înaintea jocului direct, Corvinul se află pe primul loc în Grupa A.

1

„Deținătoarea Cupei României vine, astăzi, la Hunedoara! Înfruntăm Sepsi OSK, de la ora 15:00 și avem nevoie de sprijinul vostru! Ne vedem pe stadion!”, anunțau, în urmă cu scurt timp, cei de la FC Corvinul 1021 Hunedoara.

Etapa a 2-a a fazei grupelor Cupei României debutează astăzi, de la ora 15:00, cu un meci programat la Hunedoara, pe stadionul „Michael Klein”, între divizionara secundă Corvinul și deținătoarea trofeului în ultimele două sezoane, prim-divizionara Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

În pauza meciului, gazdele vor organiza un moment special, își vor lansa imnul oficial. Acesta va fi interpretat de formația Pragu de sus, o trupă pop rock din Timișoara.

Întâlnim o echipă în revenire de formă, chiar dacă au avut acel parcurs fără victorie, dar eu le-am văzut meciurile și rezultatele cumva au fost mincinoase. Au avut răbdare, l-au ținut pe Ciobi, un antrenor bun. E o echipă foarte bună, și individual și ca grup. Ei și pun accent pe Cupă, nu că noi n-am pune, dar e un trofeu pus în joc și ei vor să îl câștige. E o echipă competitivă, o echipă agresivă, care poate să-ți pună probleme. Dar, de ce nu am spera și noi? Avem șansa noastră”, a declarat înaintea meciului, antrenorul hunedorenilor, Florin Maxim.

Înaintea jocului direct, Corvinul se află pe primul loc în Grupa A, datorită victoriei cu 2-0, de acasă, cu Chindia, în timp ce Sepsi ocupă locul 3 din 6, cu 1 punct, fiind la egalitate cu FC Hermannstadt, echipă cu care a remizat la Sibiu în prima etapă.

Din grupa A, în afară de cele două echipe, mai fac parte Petrolul, Hermannstadt, Progresul Pecica și Chindia Târgoviște.

Sepsi OSK și-a mai revenit în ultimul timp, după ce în campionat ajunsese să aibă șase înfrângeri consecutive. În ultimele două runde a obținut victorii, 5-2 acasă cu FC Botoșani și 2-0 la FC Voluntari, astfel că jucătorii lui Liviu Ciobotariu par să fie în formă bună.
Și Corvinul vine tot după două victorii consecutive, 2-1 acasă cu Chindia și 2-1 în deplasare la Metaloglobus, însă, totuși, există o diferență de un eșalon între cele două formații, astfel că hunedorenii pornesc cu șansa a doua chiar dacă evoluează pe teren propriu.

Totuși, fiind o echipă de drept public, deci fără drept de promovare, aflată pe podiumul Ligii 2, deci departe de locurile retrogradabile, Corvinul ar trebui să trateze mai serios în primul rând jocurile din Cupa României, unde ar avea cu adevărat de câștigat ceva, spre deosebire de campionat, unde obiectivul este o simplă menținere.

Meciul se va transmite pe două posturi TV: Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version