Acasă Sport Arbitrajul a distrus meciul Sepsi OSK – CSU Craiova (1-3)

Arbitrajul a distrus meciul Sepsi OSK – CSU Craiova (1-3)

Attila Hadnagy: „Arbitrajul a fost penibil. Nu slab, penibil!”

2

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi OSK, a criticat arbitrajul lui István Kovács, cel care a condus meciul dintre Sepsi OSK și CSU Craiova.

„Sincer, și noi am fost slabi în repriza a doua, dar pot să zic că arbitrajul a fost penibil. Nu slab, penibil! Cartonaș roșu la Silva în prima repriză, apoi înainte de primul lor gol a fost fault pentru noi. În repriza a doua, la faza cu Markovic, nici nu s-a uitat, a dat penalty direct, n-a văzut că Markovic a simulat. Trebuia să dea «galben!», nu s-a dat”, a declarat Hadnagy.

Bern Storck: „Arbitrajul a fost împotriva noastră!”

„E prea mult. Avem multe situații după 1-0, puteam marca al doilea gol, aveam șansa de a marca din penalty, dar arbitrul nu a dat. Avem multe de discutat acum. Din nefericire, arbitrajul a fost împotriva noastră. Sunt prea multe decizii greșite, dar trebuie să le acceptăm. Nu ne-au dat un penalty, apoi sigur că e vina noastră la golul de 1-1.

Era penalty clar și la decizia de dinainte de pauză, dar arbitrul nu a dat nimic. Înțeleg că e cel mai bun arbitru din țară, dar nu am avut noroc cu el azi. Am avut ocazii să facem 2-1, Matei a avut o mare ocazie.

După 5 minute, arbitrul dă penalty pentru ei. La 1-2 ne-am deschis și ne-au mai dat un gol. Avem și jucători care lipsesc din cauza cartonașelor galbene la meciul viitor”, a declarat Bernd Storck, antrenorul covăsnenilor.

Sepsi OSK rămâne deocamdată pe locul 6, ultimul care duce în play-off.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version