Acasă Sport Asalt european pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Asalt european pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

„Pe Sepsi o așteaptă infernul!”

0

Astăzi, de la ora 20:00, CSKA Sofia și Sepsi OSK se vor înfrunta în prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League.

Sportal.bg anunță că mijlocașul Amos Youga, căpitanul lui CSKA Sofia, s-a accidentat vineri în timpul meciului cu Krumovgrad, 1-0, când a fost înlocuit la pauză.

Deși s-a crezut inițial s-a crezut că va putea juca cel puțin în meciul retur cu Sepsi, verdictul medicilor a fost unul foarte drastic: cel puțin o lună pe bară!

Youga joacă pentru CSKA Sofia din 2020, când a venit de la Le Havre, din Franța. Născut în Franța, mijlocașul evoluează pentru naționala Republicii Centrafricane. Înainte să ajungă în Bulgaria, Youga a jucat doar în Franța, la Le Havre, Ajaccio Vannes și Lyon, unde a bifat însă meciuri doar la echipa secundă.

„Pe Sepsi o așteaptă infernul!”

Spre deosebire de CSKA 1948 – FCSB, scor 0-1, unde au fost doar 1.000 de spectatori, meciul dintre CSKA Sofia și Sepsi va avea parte de un stadion plin!

Miercuri, la ora 18:00, biletele fuseseră epuizate. Jurnaliștii bulgari notau: „Iadul roșu o așteaptă pe Sepsi în ziua de joi”.

La ora meciului pe stadion sunt așteptați 12.000 de suporteri! Stadionul „Armatei Bulgare”, așa cum este cunoscut, are 23.000 de locuri, dintre care două mii sunt acoperite. Arena are mai multe zone închise din motive de securitate, fiind acoperite cu bannere imense ale sponsorilor.

Sepsi OSK s-a cazat la kilometrul zero al VIP-urilor

Erau 28 de grade în momentul în care covăsnenii au ajuns la Sofia. O vreme perfectă, la fel ca la Sfântu Gheorghe.

După un drum de o oră cu avionul, Ștefănescu, Niczuly și compania au aterizat pe Aeroportul din Sofia. Au fost preluați de un autocar și duși la hotelul „Marinela”. Acolo vor fi cazați pe durata celor două zile petrecute în Sofia. Situat la 20 de minute de aeroport, hotelul are inclusiv o piscină interioară și șase restaurante.

În stabilimentul unde sunt cazați cei de la Sepsi, de-a lungul timpului au stat sute de staruri internaționale! La intrarea în hotel există un panou de onoare cu pozele celor mai importanți oameni care au stat la „Marinela”.

Elton John, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, Goran Bregović, Tina Turner, Selena Gomez, Mila Kunis, Pink, Toto Cutugno, Sylvester Stallone sau Arnold Schwarzenegger au stat la hotelul unde e și Sepsi acum.

Dacă echipa a venit la Sofia cu un avion care a decolat de pe aeroportul din Brașov, directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a preferat să facă drumul până în capitala Bulgariei cu mașina.

„Am trăit niște experiențe cu avionul că mai bine mă lipsesc. Am luat mașina și e mult mai sigur. Pot să stau liniștit. Merg cu avionul doar atunci când nu am altă modalitate de a ajunge acolo unde am treabă”, a spus Hadnagy. 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version