Acasă Sport Ciobotariu: Au fost greșeli de copii și juniori!

Ciobotariu: Au fost greșeli de copii și juniori!

„Sunt inexplicabile greșelile pe care le-am făcut!”

4

Prea multe greșeli la Sepsi OSK… Echipa a pierdut cu un gol marcat de Lacroix în prelungiri și a rămas pe locul 10, cu 20 de puncte. E la 5 de Petrolul, ultima echipă de pe loc de play-off. Dezamăgit, Ciobotariu a scos în evidență greșelile defensive ale lui Sepsi OSK în meciul cu FCU Craiova. Antrenorul nu își explică de ce echipa lui nu joacă la fel pe tot parcursul meciului, ci face o repriză mai bună și una mai proastă.

„În prima repriză ne-am mișcat mai bine, dar prima le-a aparținut lor. Sunt inexplicabile greșelile pe care le-am făcut, nu aveam voie să le facem niciodată, am primit două goluri asemănătoare. Nu am fost agresivi la mijloc, adversarul a pasat cu lejeritate, a dus mingea la margine și ne-a creat apoi probleme.

E greu de explicat când iei gol în prelungiri. Mă așteptam la mai mult de la echipa mea. Noi jucăm doar o repriză. Lucrurile nu au fost în regulă. Nu înțeleg de ce nu am mai pasat între linii în repriza a doua. În prima am avut ocazii, în a doua ne-am blocat, am greșit multe pas.

Am făcut greșeli mari.

„Am spus că aveam mari așteptări, au fost două săptămâni în care echipa a arătat foarte bine, când a venit examenul oficial nu am arătat bine. Devine o situație grea, sunt multe echipe apropiate ca număr de puncte. Mă refer la noi, Voluntari, U Cluj, Oțelul. Lupta va fi foarte grea. Mai sunt multe meciuri de jucat, dar dacă nu aduni puncte devine îngrijorător.

În momentul de față trebuie să ne pregătim mult mai bine, să facem mai mult în antrenament, să exersăm finalizările, construcția, trebuie remediate erorile pe fază defensivă. Au fost greșeli de copii și juniori”, a declarat Ciobotariu.

Marius Ștefănescu: „Au avut ocaziile mai clare.”

„Nu am făcut un joc bun, am suferit. Ei au avut multe ocazii. Dacă scoteam un punct era bine, dar să fim sinceri, au avut ocaziile mai clare. Nu știu ce nu a funcționat. Vom analiza și vom vedea ce este de făcut. Clasamentul este foarte strâns, legi două victorii, ești sus, pierzi două meciuri, ești la baraj sau la retrogradare.

Acest meci a trecut și nu avem ce să facem, ne gândim la meciul următor. Avem un lot foarte bun, chiar nu știu ce ne lipsește. Am egalat, apoi am mai avut 2-3 ocazii, dar în seara asta atât s-a putut și ne pare rău. Voiam să câștigăm pentru a ne apropia de locurile de play-off”, a spus Mariu Ștefănescu la finalul meciului.

4 COMENTARII

    • Cu siguranta nu in Covasna.
      Pare un tip ok, dar ca antrenor este depasit.
      Echipa a mers bine la inceput din inertie, dupa mandatul lui Bergodi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version