Acasă Sport Cristiano Bergodi a plecat de la Rapid după înfângerea cu Sepsi OSK

Cristiano Bergodi a plecat de la Rapid după înfângerea cu Sepsi OSK

Italianul a fost foarte bine plătit, i s-a achitat inclusiv „clauza eliberatorie”.

0

Cristiano Bergodi și-a încheiat al treilea mandat de la Rapid. În primul a câștigat o Supercupă. În al doilea – a retrogradat. Acum , Rapid e eliminată din Cupa României și pe locul 5 în play-off.

După înfrângerea cu Sepsi OSK, Bergodi a plecat de la Rapid. Clubul l-a plătit foarte bine pe italian. 200.000 de euro a fost clauza de reziliere. 100.000 de euro – prima de instalare și 150.000 de euro cele 10 luni de contract. În total, 450.000 de euro. Rapid a încercat să negocieze scăderea sumei, dar italianul a refuzat.

„FC Rapid s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului.

În urma acestor rezultate, Rapid a coborât pe poziția a cincea, la un singur punct în fața lui Sepsi OSK, ultima din Play-Off.

În vârstă de 59 de ani, Cristiano Bergodi a venit la începutul sezonului, stând pe banca Rapidului în 37 de meciuri, ce s-au încheiat cu 16 victorii, 12 egaluri și 9 înfrângeri.

De asemenea, în Giulești nu vor continua Luigi Ciarlantini, antrenorul secund, și Ionel Colonel, preparatorul fizic, ambii făcând parte din staff-ul lui Bergodi.

Le mulțumim celor trei pentru momentele frumoase și le urăm mult succes în continuare! Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță”, a transmis Rapid, pe Facebook.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version