spot_img
spot_img
spot_img

Dioszegi îi oferă un nou contract lui Bernd Storck. „În mare parte ne-am înțeles”

Bernd Storck a fost adus  în locul lui Liviu Ciobotariu.

Articole similare

Laszlo Dioszegi a spus că în mare parte a pus la punct cu impresarul lui Bernd Storck detaliile pentru prelungira contractului antrenorului german, anunță prosport.ro.

Bernd Storck a preluat Sepsi OSK într-o situație în care gruparea covăsănenilor nu prea mai avea șanse pentru prinderea play-off-ului, după ce sub comanda lui Liviu Ciobotariu echipa lui Dioszegi înregistrase o serie de șase meciuri fără victorie. Astfel că, după ce Laszlo Dioszegi a considerat că este timpul de o schimbare, Bernd Storck a fost adus  în locul lui Liviu Ciobotariu.

Laszlo Dioszegi îl consideră pe Bernd Storck unul dintre cei mai buni antrenori din Superliga.

„Pot să vă spun că în mare parte ne-am înțeles cu impresarul domnului Storck. Dacă nu săptămâna asta, sigur săptămâna viitoare vom și semna noul contract. Acum suntem prinși și cu această etapă intermediară și ne-am dori să ne lăsăm antrenorul să se concentreze doar la meciurile pe care le avem de jucat în aceste zile.

Mai avem de pus la punct doar câteva mici detalii, dar după câte v-am spus mai devreme în cea mai mare parte ne-am înțeles asupra prelungirii contractului. Ne-am dorit foarte mult să continuăm colaborarea cu Bernd Storck deoarece îl considerăm unul dintre cei mai buni și cei mai experimentați antrenori din prima noastră ligă. Este foarte important că și dânsul și-a dorit să continue la noi”, a spus Dioszegi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole