Acasă Sport Jose Mourinho a refuzat-o pe Chelsea!

Jose Mourinho a refuzat-o pe Chelsea!

Portughezul va semna cu PSG

0

Jose Mourinho (60 de ani) a dus-o pe AS Roma în semifinalele Europa League. Acolo o va întâlni pe Leverkusen. Însă antrenorul va pleca de la gruparea din Serie A la finalul acestui sezon.

Cu AS Roma, Jose Mourinho a câștigat Conference League. În toată cariera sa, portughezul a câștigat 27 de trofee ca antrenor.  

Chelsea l-a numit pe Frank Lampard antrenor interimar, după demiterea lui Graham Potter, însă rezultatele sunt dezamăgitoare. Șefii grupării de pe Stamford Bridge l-au contactat pe Jose Mourinho. „The Special One” a refuzat, însă, oferta de la clubul pe care l-a mai antrenat de două ori (iulie 2004 – septembrie 2007 și iulie 2013 – decembrie 2015).  Mourinho a câștigat 8 trofee cu Chelsea, în cele două mandate pe care le-a avut.

Mourinho va semna cu PSG

PSG caută să-l înlocuiască pe Christophe Galtier, pentru că oficialii clubului nu sunt mulțumiți de el și nici de rezultate. Presa internațională scrie că gruparea pariziană a accelerat tratativele cu „The Special One”. Negocierile dintre Luis Campos, directorul sportiv al lui PSG, și Jorge Mendes, agentul lui Jose Mourinho, sunt avansate, iar antrenorul urmează să ajungă la Paris în vară.

„Mou” este interesat de proiectul de la PSG și din vară va bifa un alt mare campionat din Europa – Ligue 1.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version