Acasă Sport Jucătorii de la Sepsi OSK se pregătesc de o ședință cu managementul...

Jucătorii de la Sepsi OSK se pregătesc de o ședință cu managementul clubului

László Diószegi: „Să vedem ce spun și cei care au fost pe teren!”

0

László Diószegi s-a arătat din nou dezamăgit de forma slabă arătată de formația covăsneană în Superliga. Finanțatorul lui Sepsi spune că elevii lui Liviu Ciobotariu nu s-au ridicat la nivelul pretențiilor conducerii. Jucătorii vor fi convocați la o ședință de oficialii clubului.

„Prea multe n-am ce să spun, fiindcă de ceea ce m-am temut s-a adeverit. Din păcate, iarăși trebuie să discutăm despre o înfrângere. Nu ne-am ridicat la pretențiile noastre. Echipa nu s-a ridicat la pretențiile noastre și iată că am ajuns la o serie de cinci înfrângeri.”

Să vedem ce au de spus jucătorii.

Deja e foarte dureros. Până în momentul de față, sincer, nimeni n-are nicio explicație. Nici măcar eu nu știu ce să spun. Din păcate, după meciul de la Bodo/Glimt (n.r. -2-3, în play-off-ul Conference League), parcă stelele s-au aliniat împotriva noastră.
Trebuie să mai stăm o dată, joi, la discuție să vedem ce spun și cei care au jucat efectiv pe teren”
, spune Diószegi.

„Un loc 7-8 tot trebuie să prindem!”

Finanțatorul echipei a mai afirmat că are încredere în jucătorii săi. și speră ca formația din Sfântu Gheorghe să termine sezonul regular pe unul dintre locurile 7 sau 8.

„Nu se poate să meargă așa departe prea mult timp, pentru că imediat ne batem la retrogradare. Trebuie să ne trezim.

Eu, totuși, încă mai cred că, dacă jucătorii se trezesc din somn, putem să mai apucăm puncte și să revenim acolo unde ne e locul, chiar dacă, încet, încet n-avem ce discuta despre play-off.
Dar măcar un loc șapte-opt, neapărat trebuie să prindem”,
a mai precizat Diószegi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version