Acasă Sport László Diószegi a primit o nouă ofertă pentru Marius Ștefănescu

László Diószegi a primit o nouă ofertă pentru Marius Ștefănescu

Mutarea depinde de returul cu Bodo/Glimt.

0

László Diószegi, patronul covăsnenilor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a recunoscut faptul că FCSB a făcut o nouă ofertă pentru Marius Ștefănescu.

În urmă cu ceva timp, Rapid București a vrut să-l aducă pe Marius Ștefănescu și le-a făcut o ofertă de 700.000 de euro celor de la Sepsi. Însă covăsnenii nu au acceptat. FCSB ar fi dispusă să ofere cu 300.000 mai mult. Interesul roș-albaștrilor a fost confirmat chiar de László Diószegi, patronul echipei.

Totuși, conducătorul covăsnenilor a anunțat clar și răspicat că, cel puțin pentru moment, cei din cadrul clubului se concentrează doar pe returul cu Bodo/Glimt, nicidecum pe transferuri.

În cazul în care echipa va reuși să treacă de Bodo/Glimt și va accesa pentru prima dată în istoria sa faza grupelor pe continent, atunci Ștefănescu va fi blocat și va continua la Sepsi până cel puțin la finalul anului.

Sezon greu pentru Sepsi OSK

Dacă se califică, clubul va avea de susținut un ritm infernal de jocuri. Se va bate pe 3 fronturi: campionat – Cupa României – Conference League. Ar avea de jucat, în intervalul septembrie – decembrie, nu mai puțin de 23 de partide oficiale.

„Este adevărat că ne-au sunat cei de la FCSB. Au luat legătura cu Attila Hadnagy și au făcut o nouă ofertă pentru Ștefănescu. Răspunsul nostru, momentan, este că nu vrem să vindem pe nimeni.

Toate discuțiile sunt blocate acum pentru că ne gândim sută la sută doar la meciul de joi, meciul cel mai important din viața acestui club. Dacă vom merge în grupe, cu siguranță nu vom vinde pe nimeni. Din contră, vom mai aduce doi-trei jucători. Dacă nu ne vom califica, atunci vom vedea ce o să fie, dar acum suntem cu gândul doar la acest meci”, a declarat patronul celor de la Sepsi.

Sepsi a remizat pe propriul teren cu Bodo/Glimt, scor 2-2, în cadrul play-off-ului Conference League. Înainte de meci, László Diószegi spunea că, având în vedere calitatea clubului din Norvegia, s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate.

2,94 milioane de euro va fi bonusul financiar pe care Sepsi îl va încasa doar pentru accesarea grupelor Conference League. În cazul în care va trece de Bodo/Glimt, în grupe o victorie e recompensată cu 500.000 de euro, iar o remiză cu 166.000

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version