Acasă Sport László Diószegi: „Cred că o să se lupte până la ultima picătură...

László Diószegi: „Cred că o să se lupte până la ultima picătură de sânge!”

Sepsi OSK - Bodo/Glimt se joacă în această seara de la ora 20.00.

0

În această seară, de la ora 20.00, Sepsi OSK va primi vizita norvegienilor de la Bodo/Glimt. Este manșa tur a play-off-ului din Conference League.

Partida se anunță a fi una extrem de grea pentru covăsneni. Sepsi OSK se află pentru prima oară în istorie în această fază a competiției europene.

Bodo/Glimt are mult mai multă experiență în Conference League. A jucat și în faza sferturilor de finală. În octombrie 2021, a învins-o pe AS Roma, în grupe, cu 6-1.

László Diószegi a prefațat meciul tur cu Bodo/Glimt.

László Diószegi, patronul covăsnenilor, a dat de înțeles că, având în vedere calitatea formației norvegiene, l-ar mulțumi și un rezultat de egalitate. În ciuda diferenței evidente de valoare, conducătorul celor de la Sepsi OSK este convins că echipa sa va da totul pe teren.

„Simt că jucătorii vor da totul. Putem face un meci bun. Eu aș fi super mulțumit dacă am reuși să scoatem un egal acasă, pentru că atunci în deplasare mai avem șanse. Normal că aș fi bucuros dacă am reuși să câștigăm. Dar trebuie să fim și realiști. Știm foarte bine ce echipă e Bodo/Glimt. Știm că la fiecare meci marchează de cel puțin trei ori. Are un atacant care are vreo 18 goluri anul acesta în Norvegia...

…nu suntem sută la sută din punct de vedere fizic. Eu simt că în ultimul timp doar venim cu avionul, venim acasă, iar mergem cu avionul. Sunt eu obosit, ce să spunem despre jucători?…

Da, trebuie să existe o primă. Încă nu m-am întâlnit cu jucătorii, am fost plecat vreo trei zile, și o să discutăm și despre prima cu Bodo Glimt. Cel mai important e ca jucătorii să știe că în viață nu se ivește o ocazie mai mare decât se ivește acum joi și joia următoare. Cred că o să se lupte până la ultima picătură de sânge. Dacă vom intra în grupe știu și ei că vor fi premiați, și o să primim bani frumoși de la UEFA”, a declarat László Diószegi.

Liviu Ciobotariu, în corzi!

Liviu Ciobotariu e în corzi înainte de Sepsi – Bodo/Glimt. Promite că echipa covăsneană va face tot ce depinde de ea în duelul din play-off-ul Conference League. În același timp, tehnicianul recunoaște că a fost deranjat de evenimentele din ultimele zile.

Pentru a fi la capacitate 100% și la duelul retur cu Bodo/Glimt, programat pe 31 august, Sepsi OSK a încercat să amâne meciul cu Poli Iași din runda cu numărul 7 al Superligii, dar s-a lovit de refuzul LPF. Acest aspect l-a deranjat pe Liviu Ciobotariu. El recunoaște că oboseala ar putea pune probleme echipei sale.

Care sunt atuurile norvegienilor?

Referitor la adversară în sine, antrenorul lui Sepsi a declarat: „E clar că ne așteptam ca orice adversar am fi întâlnit să fie puternic, așa cum va fi și echipa pe care o vom întâlni, Bodo/Glimt. O echipă foarte disciplinată tactic, foarte bună din punct de vedere defensiv, cu jucători cu experiență, cu calitate.

Am studiat adversarul, ajung foarte ușor la poarta adversă și înscriu multe goluri. Va trebui să fim foarte bine organizați în defensivă și va trebui să facem un joc perfect pentru a spera la un rezultat pozitiv.

De partea noastră, suntem motivați, avem entuziasm, jucăm acasă în fața suporterilor. Am înțeles că stadionul va fi plin. Ne dorim să facem un joc bun, până la urmă, reprezentăm România.

Vom face tot posibilul să scoatem un rezultat pozitiv, care să ne dea speranțe pentru meciul de la Bodo/Glimt”.

De asemenea, tehnicianul nu s-a ferit să recunoască faptul că echipa sa pornește cu șansa a doua în această dublă.

„E clar că pe hârtie sunt echipa favorită. Întâlnim o echipă cu un stil diferit față de ce am întâlnit până acum. Nordicii au un alt stil de joc, o echipă disciplinată tactic, care ajunge ușor la poartă. Strategia noastră e să închidem foarte bine culoarele, dar trebuie să punem și probleme, să jucăm, să avem personalitate și să marcăm.

Va fi o altă abordare la meciul retur. Știm că vom juca pe sintetic, dar deocamdată ne preocupă meciul de joi. Vom juca la rezultat. E un examen foarte important, trebuie să scoatem un rezultat pozitiv”, a încheiat Liviu Ciobotariu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version