Acasă Sport Nu este nimic pierdut după egalul dintre Sepsi OSK și Aktobe, scor...

Nu este nimic pierdut după egalul dintre Sepsi OSK și Aktobe, scor 1-1

Calificarea se decide în Kazahstan!

0

Liviu Ciobotariu a reacționat după ce echipa sa a obținut doar un rezultat de egalitate cu Aktobe, 1-1, în turul 3 preliminar din Conference League.

Formația din Sf. Gheorghe a irosit mai multe ocazii importante de-a lungul celor 90 de minute, dar s-a văzut condusă de echipa din Kazahstan și nu a reușit să egaleze decât pe final.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a recunoscut că el este cel care le-a transmis elevilor săi să fie precauți în primele 45 de minute, dar a acuzat primirea golului din fază fixă, ca urmare a unei lovituri de colț.

Ciobotariu: „O primă repriză modestă, am construit lent.

Nu am avut susținere în ofensivă, am stat foarte jos. A doua repriză a fost mult mai bună. Am primit gol din fază fixă, exact ce nu îmi place deloc.

I-am felicitat pentru modul în care au abordat a doua repriză. E un rezultat care ne dă speranțe înainte de meciul de la Aktobe. Am întâlnit o echipă solidă, știam că joacă foarte bine pe contraatac. De aceea nu am riscat foarte mult în prima repriză, eu le-am zis jucătorilor să fim prudenți. La Torpedo au marcat de două ori pe contraatac. În a doua repriză voiam să riscăm și să încercăm să marcăm goluri. E un rezultat care ne dă speranțe pentru meciul următor.

Când întâlnești o apărare supraaglomerată, ideal este să vii cu șuturi de la distanță sau cu centrări. Este foarte adevărat că centrările nu au fost ceea ce ne-am fi dorit noi. Se mai întâmplă.
Îi felicit pe toți cei care au intrat pe parcurs, au făcut-o foarte bine. Asta înseamnă să ai un lot echilibrat și să te poți baza pe schimbări”,
a declarat Liviu Ciobotariu.

Attila Hadnagy: „Am jucat bătrânește”

„Noi am zis că va fi mult mai greu decât cu CSKA Sofia. Au fost mai agresivi decât CSKA. În rest, noi nu am fost agresivi, când am luat mingea de la ei nu am avut viteză. Am jucat bătrânește. Prea multe atingeri, prea multe pase laterale. O echipă obosită. Ne-am trezit după golul lor. Am luat un gol prostesc, din corner. Puteam să și câștigăm, au intrat bine rezervele.

Avem 50% șanse să ne calificăm.

Este o echipă bună, care joacă fotbal, iar acasă trebuie să atace. Noi am câștigat la CSKA Sofia în deplasare, am jucat foarte bine acolo. Suntem o echipă greu de bătut, e bine că nu am pierdut 8 meciuri”, a declarat după meci Attila Hadnagy, directorul general al covăsnenilor.

Roland Niczuly, plin de speranță.

Roland Niczuly a spus pe ce se va baza Sepsi în meciul retur cu Aktobe.
Niczuly este de părere că Sepsi nu a obținut decât un rezultat de egalitate în fața lui Aktobe deoarece echipa din Kazahstan a reprezentat o necunoscută pentru el și colegii săi. Acum, însă, portarul spune că echipa din Sf. Gheorghe știe la ce să se aștepte și și-a manifestat convingerea că rezultatul va fi de partea trupei lui Liviu Ciobotariu.

„Când luăm gol nu reușim să câștigăm (n.r. Sepsi a mai primit un singur gol în acest sezon, la 1-1 cu Oțelul Galați). E o echipă foarte puternică, omogenă, agresivă, care pasează foarte bine. Unde eram puternici, la faze fixe, tocmai acolo au reușit să înscrie.

Trebuie să pregătim returul foarte bine și să ne calificăm. Ne dorim să ne calificăm în play-off, dar este o echipă mult mai bună, mai agresivă decât CSKA Sofia. Așa am simțit din teren și ne-a pus și probleme mai mari.

Ne va fi mai ușor la retur, pentru că nu prea am avut informații despre ei. Meciul retur va fi diferit și mergem acolo ca să ne calificăm”, a declarat Roland Niczuly.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version