Acasă Sport Partida dintre Israel și România se va disputa la Budapesta

Partida dintre Israel și România se va disputa la Budapesta

Nu se știe dacă publicul va avea voie în tribune.

0

Era aproape sigur că Israel își va juca partidele din preliminariile Euro 2024 la Nicosia, în Cipru. Dar Federația de Fotbal de la Tel Aviv a schimbat în ultimul moment alegerea.

Federația Israeliană de Fotbal a anunțat că partidele cu Elveția și România se vor disputa în Ungaria.

„Am anunțat oficial la UEFA locul și stadionul. Posibilitatea să jucăm cu public se va discuta în zilele următoare”, a susținut președintele Federației Israeliene, Shino Zuartez.

Meciul cu România va avea loc pe 18 noiembrie.

4 meciuri în programul naționalei din Israel în noiembrie.

  • Kosovo – Israel, 12 noiembrie.
  • Israel – Elveția, 15 noiembrie.
  • Israel – România, 18 noiembrie.
  • Andorra – Israel, 21 noiembrie.

„Cu cât războiul va ține mai mult, posibilitățile noastre vor fi mai reduse și mai rele, e vorba să jucăm mai multe partide una după alta într-o perioadă scurtă sau să fim obligați să evoluăm în altă țară sau fără public.

Eu sper să nu ajungem în situația de a renunța la un turneu internațional. Nu puteți pune semnul de egalitate între unele lucruri și adevărul istoric. Cei care au fost uciși cu sânge rece de acești oameni (dacă se mai pot numi oameni), fără milă, au fost victimele unor acte barbare naziste.

Au omorât femei, copii, bebeluși, bărbați și oameni bătrâni, al căror singur păcat e că sunt israelieni”, a declarat Shino Zoertz, președintele Federației de Fotbal din Israel.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version