Acasă Sport Remiză spectaculoasă pentru Sepsi OSK. Calificarea se decide în retur

Remiză spectaculoasă pentru Sepsi OSK. Calificarea se decide în retur

ULTIMA ORĂ: Meciul Poli Iași - Sepsi OSK, din etapa cu numărul 7 a SuperLigii, programat duminică de la ora 13:00, a fost amânat! Partida a fost reprogramată pentru data de 19 octombrie 2023.

0

Speranțe pentru retur!… Condusă de două ori, Sepsi OSK a scos o remiză, scor 2-2, împotriva norvegienilor de la Bodo/Glimt.

Norvegienii au deschis scorul în minutul 19 prin Moumbagna, după un contraatac în urma unui balon pierdut de Ștefănescu.

Imediat după pauză, Sepsi a egalat prin Alimi, dintr-un penalti acordat după un fault asupra lui Ștefănescu.

Bodo/Glimt a trecut din nou în avantaj în minutul 69, prin reușita căpitanului Berg. Elevii lui Ciobotariu au mai revenit o dată. În minutul 79, un nou fault în careu, de data aceasta asupra lui Varga, a dus la o lovitură de la 11 metri transformată de Cosmin Matei.

Calificarea rămâne în joc, iar returul se va disputa peste o săptămână în Norvegia.

Sepsi OSK va juca cu rezervele la Iași. Echipa se concentrează pe meciul retur cu Bodo/Glimt.

Antrenorul celor de la Sepsi OSK, Liviu Ciobotariu, anunță că va sacrifica următoarea partidă din SuperLigă.

Înaintea partidei tur cu norvegienii de la Bodo/Glimt, Sepsi OSK a încercat amânarea partidei cu Poli Iași din etapa a șaptea a SuperLigii. Răspunsul LPF a fost unul negativ.

În consecință, antrenorul Liviu Ciobotariu a anunțat că va sacrifica partida din Moldova. Îi va odihni pe titulari în vederea calificării în Conference League. E mai important meciul din retur cu Bodo/Glimt.

„E un rezultat bun, care ne dă speranțe pentru meciul retur. Vreau să îi felicit pe băieți pentru jocul prestat. M-a bucurat faptul că au avut atitudinea potrivită pentru un joc de asemenea intensitate. Am avut un adversar foarte bun. E adevărat că puteam să câștigăm acest joc la ultima fază, dar poate ar fi fost nedrept pentru că și ei au avut situații de a marca.

Un joc bun, păcat că în prima repriză nu am fost atenți la acel contraatac al lor și am încasat acel gol. Băieții sunt de felicitat că au avut puterea să revină de două ori. E un lucru care mă satisface și îmi felicit jucătorii.

Ciobotariu: „În totalitate va fi sacrificat meciul cu Poli Iași!

Mâine voi lua o decizie, este imposibil să plecăm sâmbătă după antrenament, la ora 14. Am ajunge la ora 20 la Roman, pentru că nu am găsit cazare la Iași, după care, duminică, să plecăm la ora 10 de la hotel, să jucăm la ora 13 la Iași.

Nu voi lua în calcul meciul ăsta, îmi pare rău că o spun, poate nu este fair-play, dar nu pot să iau în calcul acest meci. Nu am cum, este foarte greu. Atât timp cât avem șanse să jucăm în grupele Conference League, am să sacrific un meci.

Cel mai probabil voi lăsa foarte mulți jucători acasă, nu vor face deplasarea. Nu are rost să îi țin șase ore în autocar, să îi duc după mine la Iași. Pentru ce, dacă nu îi folosesc? Nu are rost, dar încă nu am luat această decizie, încă nu m-am hotărât, dar mă gândesc serios. Nu vreau să mai comentez, asta e situația, ne conformăm, mergem, jucăm” – a declarat Liviu Ciobotariu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version