Acasă Sport Scandal la Botoșani după meciul cu Sepsi OSK

Scandal la Botoșani după meciul cu Sepsi OSK

FC Botoșani își acuză un fotbalist că a luat în mod premeditat un cartonaș galben.

1

Antrenorul de la FC Botoșani, Dan Alexa, și-a anunțat secunzii, aproape de finalul primei reprize a meciului de la Sf. Gheorghe, că îl va înlocui pe Pinson cu Drole.

„Intru în locul lui Pinson?”, a întrebat Drole. La scurt timp după acest moment, Botoșani a egalat. În vreme ce jucătorii se bucurau și se îmbrățișau, Drole a fugit spre teren, direct la Pinson, spunându-i acestuia ceva la ureche.

Alexa a observat momentul. Se pare că ar fi auzit că Drole îl avertiza pe colegul său: „vezi că te schimbă la pauză, vezi că te schimbă la pauză!”.

După doar un minut, Pinson a încasat în mod stupid un cartonaș galben. El a dat cu piciorul într-o minge pe care Sepsi OSK se pregătea să o repună în joc. Colțescu a scos cartonașul galben.

La Botoșani, cineva a vrut să parieze 10.000 de lei pe galbenul lui Pinson.

Alexa l-a înlocuit la pauză, conform planului. Dar a povestit cele întâmplate conducerii clubului.

Ulterior, s-a aflat că la o casă de pariuri din Botoșani, la ora 17:45, cu 15 minute înainte de startul meciului, o femeie aîncercat să parieze 10.000 de lei tocmai pe faptul că Pinson va încasa un cartonaș galben.
Casa ar fi refuzat suma. A acceptat doar un pariu cu o sumă de 1.000 de lei.

Explicația lui Pinson

Șefii clubului i-au chemat pe cei doi jucători pentru a le cere explicații.
Surprinzător, Pinson a recunoscut că a luat intenționat cartonașul galben. A fost întrebat de ce? Jucătorul a încercat să explice că făcuse un calcul să stea în meciul de Cupă. Apoi nu și-a mai amintit exact evidența avertismentelor.

„Galbenul” e al 4-lea în acest campionat pentru Pinson. El va fi suspendat pentru meciul de campionat din runda următoare, FC Botoșani – U Cluj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version