Acasă Sport Sepsi OSK a zdrobit-o pe CSKA la Sofia!

Sepsi OSK a zdrobit-o pe CSKA la Sofia!

Ciobotariu: „Puteam să mai înscriem!”

0

Degeaba au plecat bulgarii de la CSKA Sofia cu statutul de mare favorită. Păun și Varga i-au îngenunchiat. Sepsi OSK visează cu ochii deschiși la o calificare în turul III preliminar al Conference League.

Pe un stadion ce stă să cadă, Sepsi s-a întors în timp. „Cu 20 de ani în urmă”, după cum s-au plâns oficialii covăsnenilor când au văzut condițiile halucinante de care au avut parte la Sofia. Două mese de masaj aruncate pe un hol insalubru, fără lumină, și un drum spre vestiar printre mături, mopuri și pânze de păianjen.

O peluză mâncată de rugină și plină de buruieni are lacătul pus de ani de zile. Cea de-a doua a fost închisă de UEFA pentru că nu respecta niciun fel de normă de securitate. Chiar și așa, organizatorii au umplut până la refuz tribuna a II-a, ultrașii suindu-se inclusiv pe stâlpi, ca pe vremuri, la Craiova, să vadă meciul.

 „Al 4-lea meci oficial în care nu primim gol!”

„A fost un joc greu pentru noi, am întâlnit o echipă puternică. Ei au jucat pe teren propriu, în fața propriilor suporteri, care au făcut o atmosferă fantastică. E clar că sunt mulțumit cu acest rezultat, care ne dă posibilitatea să sperăm pentru meciul retur.
Am avut momente foarte bune de joc, în special în a doua repriză. Mă bucur că organizarea defensivă a funcționat foarte bine. Suntem la al 4-lea meci oficial în care nu primim gol, e important să mergem pe aceeași linie.

Calificarea nu e jucată, adversarul pe care l-am întâlnit azi e foarte puternic. Ne-au pus în dificultate în mai multe rânduri, dar organizarea noastră defensivă a funcționat foarte bine. În faza de atac ne-am creat 4-5 situații, pe contraatac, ceea ce ne-am și propus.

După ce am marcat, am controlat partida și puteam să mai înscriem. Este foarte important că jucătorii care au intrat pe parcurs au făcut diferența. E foarte important ca cei care vin de pe margine să aducă un plus și să facă diferența”, a declarat Ciobotariu.

„Cel mai mare rezultat din istoria clubului nostru!”

„A fost un meci perfect pentru noi, tactic am stat bine în teren, am respectat tot ce am pregătit. E un scor istoric pentru Sepsi OSK, să câștigi cu 2-0 pe terenul celei mai mari echipe din Bulgaria. Cred că e cel mai mare scor din istoria clubului nostru.

Dar nu trebuie să ne relaxăm, mai e un retur de jucat. Nu ne pot pune probleme dacă vom juca la fel, nu văd cum ar putea întoarce rezultatul. Am avut situații foarte bune de a marca și în prima repriză. Ei nu prea au avut nimic. Am respectat tot ce am pregătit la antrenamente și asta cred că a fost cheia succesului”, a declarat Roland Niczuly.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version