Acasă Sport Sepsi OSK – Farul Constanța, astăzi de la ora 17.30

Sepsi OSK – Farul Constanța, astăzi de la ora 17.30

Cu o victorie, covăsnenii revin pe loc de play-off.

0

Etapa a 26-a din Superliga. Meciul poate influența lupta pentru play-off, ambele echipe fiind în cursa pentru Top 6. În istoricul disputelor directe din 2021 încoace, Farul conduce cu 5-3 la victorii. Un meci a fost egal. Opt din cele nouă jocuri au avut rezultate la o diferență de cel mult un gol.

Sepsi OSK, trei înfrângeri la rând

După șase meciuri oficiale fără eșec la cârma lui Sepsi OSK, Bernd Storck a suferit trei înfrângeri la rând. În etapa trecută, alb-roșiii au pierdut cu 0-1 la FCSB. A fost primul meci fără gol pentru Sepsi după nouă jocuri în care echipa a marcat cel puțin o dată.

Ultima partidă de acasă, 1-3 cu Universitatea Craiova, a fost doar al doilea eșec consemnat pe teren propriu în acest sezon. Acasă, Sepsi OSK a strâns 22 de puncte.

Farul Constanța are patru deplasări la rând fără eșec în Superliga. Ultima dată când constănțenii au pierdut în deplasare a fost în 25 noiembrie 2023, 2-4 la Voluntari.

Ion Gheorghe, împrumutat în Polonia

Ion Gheorghe (24 de ani), mijlocașul ofensiv de la Sepsi OSK, va ajunge în Polonia, la Stal Mielec (locul 8).

Pe 11 februarie, după 0-1 cu FCSB, Ion Gheorghe s-a certat pe teren cu antrenorul Bernd Storck. După câteva zile, a semnat cu Stal Mielec, unde va juca sub formă de împrumut până în vară.

Attila Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi, a infirmat faptul că Ion Gheorghe pleacă din cauza conflictului cu Storck.

„Suntem în discuții avansate, acum așteptăm semnarea actelor. Nu, n-are nicio legătură cu ce s-a întâmplat (n.r – conflictul de la finalul meciului cu FCSB). Chiar vrem să se realizeze, și pentru el e o oportunitate! Va fi împrumutat până în vară, cu opțiune de cumpărare. Polonezii vor achita salariul lui”, a declarat Attila Hadnagy.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version