Acasă Sport Sepsi OSK, gol valabil anulat inexplicabil!

Sepsi OSK, gol valabil anulat inexplicabil!

L-au „uitat” pe Bordeianu în analiza VAR?

2

Sepsi OSK a înscris un gol în minutul 81 al meciului cu Poli Iași, scor 0-1. Însă reușita covăsnenilor a fost anulată pe motiv de ofsaid.

La acea fază, Denis Rența a centrat în careul advers, căutându-l pe Gabriel Debeljuh. Atacantul croat a întins piciorul, mingea a căzut pe gazon fără să fie clar dacă a atins-o Debeljuh. Apoi l-a lovit pe Rareș Ispas și a intrat în poartă. Gol!

După mai bine de 6 minute de analiză, reușita a fost anulată pe motiv de ofsaid. Nu a fost o decizie direct din camera VAR, unde s-au aflat Bogdan Dumitrache și Marius Marchidanu. Decizia i-a aparținut „centralului” Andrei Chivulete, chemat să judece faza la monitorul de la marginea terenului.

Probabil, motivul pentru care Chivulete a fost chemat să vadă faza a fost pentru a decide dacă Debeljuh, considerat a fi în ofsaid, a influențat faza. Arbitrul de centru a considerat că da și, ca atare, a fluierat ofsaid.

Gol anulat! Dar linia este trasată printre picioarele lui Bordeianu.

Modul în care arbitrii din camera VAR au trasat liniile este greu de explicat.

A părut că aceștia s-au raportat la umărul drept al lui Rareș Ispas, deși părea că Mihai Bordeianu avea un picior mai aproape de poartă. Cel mai probabil, dacă linia ar fi fost trasată pe piciorul lui Bordeianu, Debeljuh n-ar mai fi fost în afara jocului, iar golul ar fi rămas valabil. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version