Acasă Sport Sepsi OSK, în finala Cupei României

Sepsi OSK, în finala Cupei României

Covăsnenii au umilit campioana și s-au calificat după un binemeritat 3-0!

3

Deţinătoarea Cupei României, Sepsi OSK, îşi va apăra trofeul cucerit anul trecut în finala ediţiei actuale, programată la Sibiu în 24 mai. În semifinale, echipa lui Bergodi a învins, acasă, cu 3-0 campioana României, CFR Cluj, goluri marcate de Păun, Ştefănescu şi Rondon. Matei de la Sepsi a ratat în prima repriză un penalty, provocat de Burcă, acesta fiind eliminat.

Sepsi se află la a treia finală de Cupa României în ultimele 4 sezoane, după ce a pierdut ultimul act în 2020, 0-1 cu FCSB, şi s-a impus anul trecut contra lui FC Voluntari, scor 2-1.

Tehnicianul italian al Sepsi OSK este bucuros pentru că a reușit să elimine campioana României și speră să câștige din nou trofeul. 

„Ne apărăm trofeul la Sibiu și mă bucur, sunt mulțumit pentru ce au făcut băieții, îi felicit pentru că au făcut una dintre cele mai bune prime reprize de când sunt eu aici. Au jucat cu intensitate și mă bucur pentru că am câștigat. Nu e ușor să ținem același ritm și aceeași intensitate mereu”, a spus mândru Cristiano Bergodi.  

„Băieții au făcut un meci mare, mai ales că CFR Cluj au jucat cu cei mai buni jucători din lot, deci băieții au fost extraordinari. Păcat pentru penalty-uri, toată echipa a făcut un meci mare”, a mai declarat Cristiano Bergodi.   

„CFR e o echipă bună, a câștigat titluri, merită să primim și noi laudele, pentru că au jucătorii au evoluat foarte bine. Avem un meci de play-off peste trei zile, e normal că vor primi șanse și cei care au jucat mai puțin, trebuie să pregătim finala cupei. Sunt bucuros pentru că am văzut băieții jucând extraordinar și îi felicit încă o dată. Nu va fi ușor în finală, dar noi trebuie să ne pregătim bine de tot”, a adăugat antrenorul lui Sepsi OSK.

3 COMENTARII

  1. Am fost convins ca din play out am fi avut sanse mai mari pentru cupele europene. Dar, la meciul cu cei din Craiova s-a jucat pentru play off. Chiar parea o gresala, dar iata ca a venit si rasplata.
    Respect Sepsi!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version