Acasă Sport Sepsi OSK, învinsă la Arad. Niczuly: „Karma s-a întors împotriva noastră”

Sepsi OSK, învinsă la Arad. Niczuly: „Karma s-a întors împotriva noastră”

UTA Arad s-a impus 2-1 în fața celor de la Sepsi OSK, în etapa 23 din Superliga.

0

UTA Arad s-a impus 2-1 în fața celor de la Sepsi OSK, în etapa 23 din Superliga. O problemă este că Marius Ștefănescu a primit cel de-al șaptea cartonaș galben în actualul sezon și nu va juca în meciul de etapa viitoare, cu Universitatea Craiova.

Ronald Niczuly: Urmează o partidă dificilă

A fost un joc pe care trebuie să îl uităm cât mai repede. Unul dintre cele mai slabe meciuri pe care le-am făcut. Cei de la UTA au înscris un gol norocos în minutul 36, un gol «marca Inzaghi». Ne-a dereglat puțin acel gol, nici până atunci nu jucasem foarte bine, dar după gol au prins curaj și jocul nostru a scăzut din ce în ce mai tare.
Se întâmplă la fotbal, karma s-a întors prea repede împotriva noastră. Contra Iașiului am înscris noi prin două șuturi deviate, două autogoluri. Trebuie să uităm cât mai repede acest meci.

Urmează o partidă foarte dificilă cu Craiova, suntem obligați să obținem puncte pentru a ne îndeplini principalul obiectiv, acela de a intra în play-off. Nu ne-a ieșit absolut nimic. Nu acesta este jocul nostru. Sperăm să ne revenim repede pentru că avem nevoie de puncte” a spus Ronald Niczuly.

Bernd Storck: „Nu poți câștiga așa”

E meritată victoria lor, nu am intrat bine în meci, Trebuie să învățăm, să nu mai pățim la fel data viitoare. Am pierdut și la mijlocul terenul mingea, au avut contraatacuri de calitate. Am vorbit cu jucătorii despre asta, dar să le oferi contraatacuri așa ușor parcă e prea mult. Un meci trăiește din greșeli, noi am făcut mai multe decât adversarul. Au fost erori pe care trebuie să le eliminăm, nu poți câștiga așa”, a declarat Storck.

Duminică, 4 februarie, de la ora 15.30, Sepsi OSK va juca împotriva Universității Craiova. Meciul va fi transmis pe DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport.

Clasament. Sursa: LPF

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version