Acasă Sport Sepsi OSK le cere suporterilor să aducă jucării de pluş la meciul...

Sepsi OSK le cere suporterilor să aducă jucării de pluş la meciul cu Dinamo

Jucăriile sunt pentru copiii nevoiași. Meciul se va disputa astăzi, de la orele 20.00.

1

Clubul Sepsi OSK îi invită pe suporteri să vină la meciul cu Dinamo Bucureşti cu câte o jucărie de pluş. „Împreună să aducem un zâmbet pe faţa cât mai multor copii nevoiaşi. În pauza partidei, aceste jucării vor fi aruncate pe teren”, este anunţul grupării din Sfântu Gheorghe.

Meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Dinamo Bucureşti (etapa a 18-a a Superligii), se va disputa astăzi, de la orele 20.00.

Ambele echipe au antrenori noi pe bancă.

La covăsneni, Liviu Ciobotariu a plecat, echipa e antrenată de germanul Bernd Storck. Neamțul a condus Ungaria la Euro 2016, unde a dus-o în „optimi”. A fost și la timona Kazahstanului. Storck a mai antrenat în campionatele slovac și belgian.

Dincolo, s-a oficializat despărțirea de Ovidiu Burcă. Noul antrenor este croatul Željko Kopić! Tehnicianul de 46 de ani a antrenat, de-a lungul carierei, în Croația, Cipru și Bulgaria. Ultima dată a fost antrenor la Botev Plovdiv, în Bulgaria. A rezistat doar 4 luni.

Dinamo, cel mai slab atac.

Cele trei eșecuri succesive ale ”câinilor roșii” au dus la despărțirea de Burcă, plecarea fiind iminentă după eșecul din derby cu FCSB (0-1). Ultima victorie în SuperLiga a dinamoviștilor a fost pe 19 august, 2-1 la FC Voluntari.

Dinamo are cea mai modestă ofensivă din SuperLiga, cu doar nouă goluri înscrise.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version