Acasă Sport Sepsi OSK nu l-a luat în cantonament pe Francisco Junior

Sepsi OSK nu l-a luat în cantonament pe Francisco Junior

Prins băut la volan, fotbalistul din Guineea-Bissau a fost exclus din lot.

0

Sepsi OSK nu l-a mai luat în cantonament în Antalya pe Francisco Junior, mijlocașul transferat în Covasna în 2022. Prins băut la volan, fotbalistul din Guineea-Bissau a fost exclus definitiv din lotul lui Bernd Storck.

Clubul nu i-a acordat o a doua șansă fotbalistului care a comis un act grav de indisciplină în toamnă. Chiar dacă Sepsi OSK și-a schimbat antrenorul între timp, decizia în privința africanului a rămas neschimbată.

Fotbalistul încă nu și-a reziliat contractul cu Sepsi OSK. Dar nu a plecat în cantonament.

El a fost lăsat acasă, antrenându-se în perioada aceasta singur, la Sfântu Gheorghe. Clubul i-a pus la dispoziție un antrenor și un medic.
László Diószegi declara la finalul lui octombrie, când echipa era în criză de rezultate, că un jucător a fost prins băut la volan, în toiul nopții. Atunci, patronul lui Sepsi nu i-a rostit numele. Între timp, Diószegi a anunțat în ultimele zile de anul trecut că a primit dovada clară de la poliție că Francisco Junior a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Junior a jucat doar 6 meciuri în acest sezon de Superliga. De la finalul lunii octombrie, de când fost prins beat la volan prin Sfântu Gheorghe, el nu a mai apărut în lot. În acel moment al sezonului, clubul covăsnean avea 6 înfrângeri la rând, iar Ciobotariu era antrenorul echipei.

Originar din Republica Guineea-Bissau, Francisco a mai evoluat în România pentru Gaz Metan. Mijlocașul central are un CV bogat, cu echipe precum Benfica U19, Everton, Vitesse, Stromsgodset și Hapoel Haifa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version