Acasă Sport Sepsi OSK – U Cluj, 0-0. Un egal care nu folosește nimănui

Sepsi OSK – U Cluj, 0-0. Un egal care nu folosește nimănui

Cu trei meciuri de jucat, covasnenii sunt la 3 puncte de play-off.

1

Sepsi OSK și Universitatea Cluj au terminat la egalitate, 0-0. Este primul punct pentru Sepsi OSK după patru înfrângeri consecutive, cu UTA Arad, Universitatea Craiova, FCSB și Farul.

Bernd Storck: „E foarte multă presiune din afară!”

Bernd Storck nu a fost mulțumit de echipa sa în prima repriză. A schimbat trei jucători la pauză. Sepsi OSK se află pe locul 10, având 34 de puncte în campionat. O victorie ar fi dus-o până pe poziția a 8-a.

Germanul spune că meciul cu U Cluj era o finală și echipa avea neapărat nevoie de cele trei puncte. „Am avut mari așteptări de la acest meci, am vrut să câștigăm, pentru că era ca o finală pentru noi. Aveam nevoie de cele trei puncte. Dacă vedeți prima repriză, nu am făcut cel mai bun joc, nu am jucat ca de obicei. Cluj ne-a făcut misiunea grea, s-a apărat foarte bine și nu am găsit drumul spre poartă.

În a doua repriză am făcut câteva schimbări tactice și am stat mai bine, am controlat mai bine meciul. În final, nu am înscris și nu am câștigat, dar Cluj are o echipă bună, se bate la play-off. Toată lumea este dezamăgită.

Am jucat mai ofensiv și am practicat un joc mai orientat spre benzi în a doua repriză.”

Asta e problema noastră, că nu am înscris. Nu e vina numai atacanților, toată lumea trebuie să-și asume responsabilitatea și să găsim drumul spre poartă.

Ai nevoie de puncte ca să ai succes. Dar acum, e foarte multă presiune din afară, nu e așa ușor. Este foarte dificil pentru toată lumea să intre în play-off. 4-5 echipe pentru locurile de play-off, campionatul e foarte competitiv”, a declarat Bernd Storck, imediat după încheierea meciului.

Foto: Facebook/osksepsi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version