Acasă Sport Simona Halep, subiect de glume la US Open

Simona Halep, subiect de glume la US Open

Totul s-a întâmplat după ce Maria Sakkari a spus că a simțit miros de marijuana pe teren.

0
Image: 718179810, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: lev radin / Alamy / Alamy / Profimedia

Grecoaica Maria Sakkari, a opta jucătoare de tenis a lumii, s-a plâns că simte miros de „iarbă” pe teren în timpul meciului pierdut în primul tur la US Open. Criticii Simonei Halep au profitat de ocazie pentru a o ironiza pe româncă.

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat în urmă cu un an, chiar la US Open. Constănțeanca în vârstă de 31 de ani a devenit ținta ironiilor la ediția din 2023.

În momentul în care Maria Sakkari i s-a plâns arbitrului că simte miros de marijuana pe teren, un fan a ironizat-o pe Simona Halep, având în vedere că românca este acuzată că a luat substanțe interzise, scriu jurnaliștii de la Sportskeeda.com.

„Fanii tenisului au apelat la rețelele de socializare pentru a-și exprima părerile cu privire la observațiile făcute de Maria Sakkari. Un fan a glumit amar, spunând că trebuie să fi fost Simona Halep, făcând aluzie la suspendarea româncei pe motiv de droguri, din octombrie anul trecut”, notează sursa citată.

Simona Halep a primit interzis la ediția din acest an a turneului de la US Open, deși s-a aflat pe lista participantelor. Eleva lui Patrick Mouratoglou nu a putut scăpa nici acum de suspendarea provizorie pentru dopaj.

Maria Sakkari, sportivă în vârstă de 28 de ani, a fost învinsă cu 6-4, 6-4, de numărul 71 mondial, Rebeka Masarova (Spania, 24 de ani), în primul tur la US Open.

Jucătoarea din Grecia conducea cu 4-1 în primul set la Flushing Meadows, când i-a transmis arbitrului că simte miros de marijuana: „O, Doamne… Mirosul ăsta! Cred că vine din parc!”, a spus Maria.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version